(Poistunut julkaisusta)

Vahtimestari
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä. Taideyliopiston laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston.


Taideyliopiston tilapalvelut hakee kahta


VAHTIMESTARIA


toistaiseksi voimassa olevaan ja määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 saakka. Työsuhteet alkavat mahdollisimman pian (tai sopimuksen mukaan).


Iltavahtimestari toimii osana vahtimestaritiimiä. Hän huolehtii Taideyliopiston Sibelius-Akatemian toimipisteissä asiakaspalvelusta, yleisestä järjestyksestä sekä turvallisuudesta. Iltavahtimestari opastaa ja neuvoo niin sisäisiä, kuin ulkoisia asiakkaita sekä avustaa tapahtumien järjestelyissä. Iltavahtimestari toteuttaa ja kehittää vahtimestaritukipalveluita yhteistyössä mukavan vahtimestaritiimimme kanssa.


Odotamme hakijalta reipasta asiakaspalveluhenkeä ja itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä perustason it-taitoja.


Aikaisempi kokemus virastomestarin, vahtimestarin tms. aulapalvelutehtävistä katsotaan eduksi.


Työajat ovat pääosin iltaisin ja viikonloppuisin.


Palkkaus 11,22 e/h. Nollatuntisopimus.


Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta täällä, kuitenkin viimeistään 9.2.2020.


Tiedusteluihin vastaavat tilapäällikkö Matti Rautio, puh. 045 6361636, matti.rautio(at)uniarts.fi