(Poistunut julkaisusta)

Vahtimestari
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä VAHTIMESTARIA oppilaitoskohteeseen Helsingin Oulunkylään.


ISS Kiinteistöpalvelut vastaa kokonaisvaltaisesti erilaisten kiinteistöjen toimivuudesta ja arvon säilymisestä. Erikois- ja liikekiinteistöjen hoito koostuu kiinteistön teknisestä kunnossapidosta ja ulkoalueiden hoidosta. Lisäksi kiinteistön yleishoitoon ja valvontaan kuuluu ovien, ikkunoiden ja lukkojen toimivuudesta huolehtiminen.


Tehtävässä toimit kohteen kokopäiväisenä vahtimestarina sekä teknisenä huoltomiehenä. Työaikasi on arkisin klo 6 - 17 välillä (7,5h/pvä). Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.


Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (kiinteistönhoitaja tai vastaava osaaminen) sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Katsomme eduksesi mikäli sinulta löytyy jo entuudestaan tulityö- sekä turvallisuuskortti taskustasi sekä kokemusta työnjohdollisista tehtävistä. Odotamme sinulta asiakaslähtöistä työskentelyotetta sekä hyvää peruskuntoa menestyäksesi tehtävässä. Työ edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa, ajokorttia sekä ajantasaisia IT-taitoja.


ISS:llä tarjoamme turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin sekä tuen kehittymiseen. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä jolla on merkitystä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Tule osaksi työyhteisöämme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.12.2019 ja työ alkaa 2.1.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -