(Poistunut julkaisusta)

Vahtimestari
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Kiinnostaako musiikki ja asiakaspalvelu? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt musiikkialalla toimivalle asiakkaallemme VAHTIMESTARIA Tampereelle.

Työtehtävässäsi vastaat monipuolisista vahtimestarin/aulapalvelun tehtävistä kuten vieraiden vastaanotosta ja opastuksesta, tilavarausjärjestelmän käytöstä, kalusteiden ja orkesteritavaroiden järjestelystä/siirtelystä sekä konserttien valvonnasta.

Tehtävä edellyttää:

- Kiinnostusta musiikkia ja alaa kohtaan
- Oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön
- Hyvää paineensietokykyä ja kykyä toimia järjestelmällisesti myös kiireessä
- Kokous- ja AV-tekniikan tuntemusta
- Suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito lasketaan eduksi

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä lasketaan hakijalle eduksi, mutta asenteesi merkitsee meille eniten.

Tehtävä on opintovapaan sijaisuus vuoden loppuun ja työ alkaa 21.10.2019. Työssä jatkaminen on mahdollista. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa maanantaista perjantaihin klo 7.30-21.30 välille, mutta viikonlopputyöt ovat myös mahdollisia.

Tässäkö seuraava urasteppisi? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 13.10., liitäthän mukaan myös CV:si. Jos sinulla heräsi mietteitä, ole rohkeasti yhteydessä Senior Henkilöstökonsultti Katariina Kiviluotoon, puh. 050 5681523, katariina.kiviluoto@personalhuset.fi. Hän vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi