(Poistunut julkaisusta)

Vahtimestari
Kouvolan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Kouvolan seurakuntayhtymässä on haettavana Kouvolan seurakunnan alueen vahtimestarin toimi. Tehtävä on kokoaikainen, jota tehdään 3 vkon tasoitusjaksossa 38h 45 min/viikko (3 vkossa 116h 15min). Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.
Vahtimestarin tehtävään sisältyy Kouvolan seurakunnan alueen seurakuntakeskusten ja kirkkojen siisteydestä ja puhtaudesta huolehtiminen (80 % työnkuvasta) sekä siihen liittyvä kokonaisvaltainen kiinteistöistä huolehtiminen, toimiminen kirkon suntion tehtävissä tarvittaessa. Lisäksi tehtävään sisältyy asiakaspalvelua, neuvontaa ja opastusta. Tehtävä edellyttää myös omatoimisuutta, asiakaspalvelulähtöistä asennetta sekä kykyä tehdä päätöksiä ja toimia itsenäisesti seurakunnan edun mukaisesti. Tehtävään sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Vahtimestari toimii tarvittaessa myös muissa Kouvolan seurakuntayhtymän kiinteistöissä.
Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan-, suntion tai muu vastaava tutkinto tai riittävä kokemus vastaavanlaisesta työstä. Haastattelussa painotamme yhteistyökykyä, muutosvalmiutta ja halua itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen.
Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 401 mukaisesti. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu työntekijän työkokemukseen, enintään 15 % peruspalkasta.
Työsuhde alkaa mahdollisimman pikaisesti (mahdollisuus myös sopia aloituspäivästä). Tehtävän täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen työn vastaanottamista on työhön valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.
Hakemukset tehtävään jätetään sähköisesti KirkkoHR -rekrytointijärjestelmän kautta 11.10.2019 klo 16.00 mennessä osoitteessa http://sakasti.evl.fi/tyopaikat.
Lisätietoja antaa ylivahtimestari Irma Miettinen puh. 040 1802140, sp. irma.miettinen@evl.fi