(Poistunut julkaisusta)

Vahtimestari
Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama inhouse –yhtiö. Yhtiömme tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille, opiskelijoista työntekijöihin. Olemme reippaan 300 työntekijän palveluorientoitunut työyhteisö ja teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä.

Haemme

VAHTIMESTAREITA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen vahvistamaan vahtimestari- ja tilavarauspalveluidemme toimintaa.

Minkälaisia tehtäviä on tarjolla?

Tarjoamme monipuolisia vahtimestarin työtehtäviä Helsingin yliopiston ainutlaatuisessa kiinteistökannassa. Asiakaspalvelijana huolehdit asiakkaiden neuvonnasta ja opastuksesta, opetustilojen ja niiden av-laitteiden toiminnallisuudesta, postipalveluista sekä kulunvalvonnasta ja kiinteistöturvallisuudesta. Olet tehtävässäsi usein ensimmäinen kontakti asiakkaan tullessa käymään, joten osaat kohdata asiakkaan erinomaisena palveluammattilaisena.

Millaiseen työyhteisöön pääset?

Lähes 70 hengen vahtimestaripalvelumme koostuu asiakaspalvelun ammattilaisista. Pääset työskentelemään sitoutuneeseen tiimiin, jossa vallitsee vahvan ammattiosaamisen lisäksi hyvä yhteishenki sekä vastuullisen tekemisen kulttuuri.

Tarjoamme vahtimestaripalveluita Helsingin yliopistolle neljällä kampuksella Helsingissä. Työaika voi olla kaksivuorotyötä sekä viikonlopputyötä.

Minkälaisen osaajan tarvitsemme?

Tehtävän hoitaminen edellyttää asiakaspalveluasennetta ja osaamista sekä soveltuvaa ammatillista koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Suomen kielen lisäksi palvelet asiakkaita englannin kielellä. Arvostamme myös ruotsin kielen osaamista. Joustavuuden lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot muiden osapuolten kanssa työskentelemiseksi. Olet kehitysmyönteinen ja pystyt toimimaan myös itsenäisesti.

Tehtävän palkkaus perustuu Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n yrityskohtaiseen työehtosopimukseen.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää pe 21.9.2018 klo 16 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mika Hanninen, p. 050 465 4298 mika.hanninen@helsinki.fi.