(Poistunut julkaisusta)

Vahtimestari-talonmies
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Kiinteistöpalveluissa on haettavana

Vahtimestari-talonmiehen työsuhde

Vahtimestari-talonmies toimii pääasiallisesti Paattisten seurakuntatalon vahtimestarina-talonmiehenä sekä osallistuu vahvalla panoksella Paattisten hautausmaan ylläpitotehtäviin. Tehtävään kuuluu myös Paattisten kirkon suntio-talonmiehen sijaistus. Työskentely tarvittaessa seurakuntayhtymän muissa kiinteistöissä on myös mahdollista.

Tehtävä sisältää siivoustyötä, kiinteistönhoitoa, erilaisten kirkollisten tilaisuuksien toteuttamiseen liittyviä vahtimestari-talonmiehen töitä sekä hautausmaiden hoitotöitä. Tehtävään kuuluu myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 401/67 mukaisesti siten, että peruspalkka on 1.959,37 €/kk. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu työntekijän työkokemukseen ja on enintään 15 % peruspalkasta.

Kelpoisuusvaatimukset:
Suntion ammattitutkinto tai vastaavat työkokemuksella hankitut tiedot ja taidot. Käytössämme ovat sähköiset varaus- ja työajanseurantaohjelmat sekä laskutusohjelmat ja sisäisessä viestinnässä käytämme sähköpostia, joten tietotekniikan perustaidot ovat välttämättömät.

Työsuhteeseen valittavan tulee ennen työn vastaanottamista esittää seurakuntayhtymän työterveyden työterveyslääkärin allekirjoittama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteeseen valittavan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Työsuhde on otettava vastaan 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen täytössä sovelletaan 4 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja antaa:
Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen isännöitsijä Petri Kankaanpää, puh. 040 341 7243.

Hakeminen:
Työsuhdetta haetaan sähköisesti osoitteessa www.evl.fi/rekrytointi viimeistään 27.10.2019. Tämän ensisijaisen hakutavan sijasta hakemuksen voi toimittaa kirjallisesti Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kirjaamoon (ma-pe klo 8 -15.45). Hakemuksen tulee olla perillä 27.10.2019 klo 15.45 mennessä osoitteessa Eerikinkatu 3, 20100 Turku.