(Poistunut julkaisusta)

Vahtimestari - siivooja
Vaasan seurakuntayhtymän hautaustoimi

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2018

Vaasan seurakuntayhtymän hautaustoimi hakee VAHTIMESTARI - SIIVOOJA työsopimussuhteeseen.

Tarjoamme vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä.

Vahtimestari-siivoojan toimipisteenä tulee olemaan hautausmaan huoltorakennus sekä siunauskappeli. Tehtäviin kuuluvat siivoustehtävät, vahtimestarityöskentelyä hautauksiin liittyen sekä asiakaspalvelua. Työhön sisältyy myös lauantaivuoroja kappelissa.

Vahtimestari - siivooja palvelee työtehtävissään myös omaisia ja on vahtimestarin tehtävissä mukana hengellisissä toimituksissa. Hengelliset toimitukset voivat olla sekä suomen että ruotsin kielellä. Näin tehtävään sisältyy työtehtäviä, joiden hoitaminen edellyttää kirkon jäsenyyttä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto ja / tai laaja käytännön työkokemus sekä suomen tai ruotsin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen taito, joka on osoitettava todistuksella siten kuin kieliasetuksessa 2003/481 tai asetuksessa yleisistä kielitutkinnoista säädetään.

Arvostamme käytännön työn osaamista, ihmissuhdetaitoja ja tiimityöskentelytaitoja. Onnistunutta tehtävien hoitoa edesauttaa perus atk-ohjelmien hallinta. Kiinnostus uuden oppimiseen on olennaista, kaikkiin tehtäviin perehdytetään.

Työsopimussuhteen palkka määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 401 kuukausipalkan mukaan. Työaika on 38 h 45 min viikossa. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.
Tehtävä täytetään alkaen 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antavat hautaustoimen työnjohtajat Juha Rintakallio puh. 044 480 8476 sekä Annette Ratilainen 044 480 8474.
Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake Kirkko HR- järjestelmän kautta osoitteessa sakasti.evl.fi/työpaikat. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 15.10.2018 klo 16.00. Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo tai vastaava.