Vahtimestari / kiinteistönhoitaja Vallilaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2019

Etsitkö monipuolista työtä missä saat haastaa osaamisesi ja organisointikykysi päivittäin? Meiltä sellaista löytyisi! Etsimme Helsingin Vallillaan kahta nokkelaa ja asiakaspalveluhenkistä
 
VAHTIMESTARIA / KIINTEISTÖNHOITAJAA
 
Minkälainen pesti kyseessä? Tässä työssä huolehdit asiakakohteemme arjen mutkattomasta sujuvuudesta reippaalla ja rohkealla asenteella. Hoidat ja organisoit toimitiloihin liittyviä kiinteistöteknisiä palvelupyyntöjä sujuvasti maaliin saakka. Työtä tehdään toisessa pestissä arkisin pääsääntöisesti 7:30-15:30 ja toisessa iltaisin klo 15:30-20:00 välisenä aikana. Iltavahtimestarin paikka sopisi loistavasti vaikkapa opistelijalle. 
 
Ketä etsimme? Etsimme tänne näppärää excelin pyörittäjää, joka ymmärtää myös jonkin verran kiinteistötekniikan päälle. Eli ymmärrät, mitä eroa on esimerkiksi lampun vaihdolla tai ilmastointijärjestelmillä. Sinua on kehuttu oma-aloitteiseksi ja asiakasrajapinnassa uiskentelet kuin kala vedessä. Tehokkuus ja laadukkuus ovat avainsanojasi. Sinulta löytyy B-ajokortti ja tarvittaessa vaihdat työkielen sujuvasti englanniksi. Jos vieläpä ruotsikin taittuu, olemme erittäin ilahtuneita.
 
Mitä tarjoamme sinulle? Pakettiin kuuluu hyvä työkööri, mukava esimies ja järkevä työmäärä. L&T:ltä saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. L&T:läisenä sinule kuuluu tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi kelvot työlaitteet ja -välineet.
 
Oliko tämä kuvaus kuin sinusta kirjoitettu? Siinä tapauksessa ei muuta kuin hakemusta tulemaan! Mutta jos oikein miettiä täytyy, tee se kuitenkin viimeistään 31.5. mennessä. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse asiakasryhmän päällikkö Tiina Andelin, tiina.andelin@lassila-tikanoja.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268496
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekry L&T Rekry (offre30085838.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010636111
  • Sijainti: Helsinki