(Poistunut julkaisusta)

Vahtimestari - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020
Eiran aikuislukio on Touko Voutilaisen koulusäätiö sr:n ylläpitämä yksityinen oppilaitos, joka toimii Etelä-Helsingissä kahdessa toimipisteessä. Eiran aikuislukiossa työskentelee yhteensä noin 100 henkilöä, opiskelijoita koulussa on lukuvuosittain noin 3 000. Tutustu kouluumme www.eira.fi
Etsimme yhteistyössä Eiran aikuislukion kanssa vahtimestaria osaksi kolmen hengen tiimiä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Eiran aikuislukio sijaitsee Helsingin keskustassa, koulun toimipisteet ovat Laivurinkadulla ja Iso Roobertinkadulla. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa. Työaika on arkisin keskimäärin 7,5 tuntia päivässä klo 8-20.30 välillä, painottuen iltavuoroon.

Monipuoliseen toimenkuvaasi koululla kuuluu asiakaspalvelu opiskelijoille, henkilökunnalle ja vieraille. Avustat henkilökuntaa luokkahuoneiden tekniikan kanssa ja huolehdit mm. kopiointitöistä, koulun postin käsittelystä, kiinteistön tilavarauksista, avaimien hallinnasta sekä toimistotarvikkeiden tilauksista. Työssäsi vastaat myös kiinteistön ylläpidosta ja pienistä huoltotöistä, kuten lamppujen vaihdosta, mittareiden luennasta, pihan siistinä pitämisestä, lumen luonnista ja liukkauden torjunnasta.

Toivomme sinulta aktiivista, toimeenpanevaa, itsenäistä ja ongelmanratkaisukykyistä työskentelyotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työssä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia, kykyä hoitaa pieniä kiinteistön huoltotehtäviä ja halua oppia uutta. Asiakaspalvelussa toimiminen edellyttää suomen ja englannin kielen hallintaa, myös muiden kielten osaaminen on etu tehtävässä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevien, monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi arvostavan ja joustavan työympäristön, vakituisen työsuhteen ja mukavat tiimikaverit. Työssäsi pääset liikkumaan eivätkä työpäivät käy pitkäksi. Työntekijöidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä vuosittaiset virikesetelit.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa torstaina 16.7 klo 10-11 Eilakaislan Janica Weintraub, puh. 043 8200 512 ja tiistaina 21.7 klo 13-14 Anna Nikkinen, 040 567 1234. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 3.8.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.