Vahtimestari, Espoonlahti-Kauklahti alue
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Kuvaus tehtävästä: Tilapalvelut -liikelaitos hakee vahtimestaria vakituiseen työsuhteeseen Espoonlahti-Kauklahti alueelle 2.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Etsimme hyvän ammattitaidon omaavaa, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ja hyvän asiakaspalvelun taitavaa vahtimestaria, jolla ei hymy hyydy tiukassakaan paikassa.
Vahtimestarin tehtäviin kuuluu asiakasohjausta, toimipisteen turvallisuuden valvontaa, tilamuutokset, sekä avustavia toimistotehtäviä.


Työpaikan nimi: Tilapalvelut -liikelaitos / Palvelutuotanto

Työaika: 38h 25min / vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva koulutus sekä tehtävän edellyttämä perehtyneisyys.

Tehtävässä edellytetään: Hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme: Sitä, että työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua. Kokemus vahtimestari- ja asiakaspalvelutehtävistä, virastomestarin ammattitutkinto, vartija-, järjestyksenvalvoja-, ensiapu-, tulityö- ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on 530 ja liikevaihtomme on 262 milj. euroa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot