(Poistunut julkaisusta)

Vahtimestari ammattikorkeakouluun
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019
Haemme Palmian Turvallisuuspalveluihin vahtimestaria ammattikorkeakouluympäristöön.

Tehtävät sisältävät asiakaspalvelua, tilavarausten koordinointia, AV-laitteista huolehtimista, pienet korjaustyöt sekä kalusteiden siirtoa.

Työsuhde on kokoaikainen ja voimassa toistaiseksi.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilassa.

Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen.

Edellytämme hakijoilta
- 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä asiakaspalvelutehtävissä tarvittavaa englannin kielen taitoa
- Positiivista palveluasennetta
- Voimassa oleva vartijakortti katsotaan eduksi

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 29.09.2019 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa Sami Niemi (puh. 040 5224793).

Miksi Palmian turvallisuuspalvelut?

Turvallisuusalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian turvallisuuspalveluissa työskentelee n. 300 alan ammattilaista hyvin monenlaisissa toimeksiannoissa Uudellamaalla.

Vastaamme turvallisuudesta useissa valtakunnallisesti merkittävissä kohteissa mm. keskustakirjasto Oodissa, Kansallisoopperassa, Kansallismuseossa ja Helsingin Satamassa. Lisäksi vastaamme pääkaupunkiseudulla aulapalveluista ja vartioinnista useissa kulttuuri- ja vapaa-ajan kohteissa.

Suomen suurimmassa turvallisuusalan toimeksiannossa turvaamme päivittäin 350 000 metromatkaa. Helsingin Satamassa kohtaamme vuosittain 12 miljoonaa matkustajaa.

Olemme vuosia kehittäneet turvallisuusalaa asiakaspalvelukeskeiseksi. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti paitsi lakisääteisin koulutuksin myös asiakaspalvelussa ja toimeksiantojemme määrittämissä asioissa.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.