(Poistunut julkaisusta)

Vähittäismyynnin päällikkö
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

VÄHITTÄISMYYNNIN PÄÄLLIKKÖ

Tule energiamyynnin näköalapaikalle johtamaan ja kehittämään sähkön sekä muiden energiatuotteidemme vähittäismyyntiä!

Tulet tehtävässäsi vastaamaan vähittäismyynnin myyntitoimenpiteistä sekä uusasiakasmyynnin kehittämisestä. Kehität ja haet uusia liiketoiminta- ja myyntimahdollisuuksia ja myynnin kumppaneita sekä vastaat osaltasi myytävien tuotteiden kehityksestä ja hallinnasta. Vastaat Helenin oman kuluttajamyyntitiimin sekä sopimuspalvelutuottajiemme myynnin ohjaamisesta ja kehittämisestä.

Sinulla on soveltuva koulutus sekä useamman vuoden kokemus ja näyttöjä myynti- ja asiakaspalvelutoiminnan sekä liiketoiminta- ja myyntiprosessien kehittämisestä. Sinulla on kokemusta myös myynnin johtamisesta.

Olet tuloshakuinen, liiketoimintalähtöinen ja määrätietoinen myynnin ammattilainen. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja johtamistaidot sekä valmentavan johtamisotteen.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Jussi Mikkolalta (p.050 3728035), parhaiten tavoitettavissa pe 7.9. klo 9-11 sekä ti 11.9. klo 13-15.

Hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.9.2018