(Poistunut julkaisusta)

Vähittäiskaupan vetäjä
Kramp Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Toimintamme kasvaessa avaamme uuden avainroolin ja etsimme nyt vähittäiskaupan vetäjää vastaamaan Suomen shop-in-shop myymäläkonseptiemme laajentumisesta  
 

Tehtävänkuva:
Vähittäiskaupan vetäjänä pääset vastaamaan Powered by Kramp shop-in-shop myymäläkonseptien laajentumisstrategiasta, toteuttamaan asiakashankintaa, avaamaan uusia myymälöitä sekä kehittämään nykyisiä myymäläverkostoja. Vähittäiskaupan strategian toteuttajana toimit jälleenmyyjiemme kumppanina ja osallistut heidän liiketoimintansa kehittämiseen shop-in-shop myymäläkonseptien avulla. Asiakaskohderyhmäsi koostuu maanviljelijöistä ja maatalousalan yrittäjistä koko Suomen alueella. Työskentelet osana myyntitiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä Suomen myyntiorganisaation kaupallisen johtajan, markkinointi-, tuote-, ja varastopäälliköiden sekä asiakaspäälliköiden kanssa. Vastaat projektipäällikkönä yhdessä asiakaspäälliköidemme kanssa siitä, että toimitamme korkealaatuisia tuotteita ja palveluita uusille sekä olemassa oleville myymälöille ja ylläpidämme siten erinomaisia asiakassuhteita. Investoimme voimakkaasti digitalisaatioon ja saat käyttöösi modernit työkalut, joilla toteutat jälleenmyyjille analyysejä ja markkinaraportteja trendien sekä markkinatietojen perusteella. Lisäksi valmistat markkinointisuunnitelmia, myymäläsuunnittelu- ja tuotevalikoimaratkaisuja sekä kehität koulutusmateriaaleja myymälän myyjille. Teet tämän yhteistyössä markkinointi- sekä tuoteosastomme ja avainasiakkaidemme kanssa. Toimenkuva ei sisällä esimiesvastuuta, raportoit työstäsi Suomen kaupalliselle johtajalle. Työskentelypisteesi on Paimiossa sijaitsevassa modernissa toimisto- ja jakelukeskuksessa. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Yleistä:
Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta vähittäiskauppaketjun rakentamisesta. Nautit liikkuvasta työstä, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen ja johtamaan projekteja. Sinulla on myös mahdollisesti aiempaa kokemus EDI-yhteyksien parissa työskentelystä. Olet myyntihenkinen, ajattelet strategisesti ja kykenet toimimaan tarvittaessa tiukallakin aikataululla. Et myöskään pelkää kääriä hihoja, kun myymälän rakentamisessa tarvitaan apua. Kansainvälisessä organisaatiossa olet säännöllisesti yhteydessä myös ulkomaisiin sidosryhmiin, joten työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostat mukavaa työympäristö, jossa työskennellään yhdessä ja tasa-arvoisina tiimeinä. Krampilla jokaisella on mahdollisuus henkilökohtaiseen kehittymiseen ja jokaista yksilöä arvostetaan tärkeänä osana kokonaisuutta. Ennen kaikkea on kyse molemminpuolisesta arvostuksesta, vastuullisuudesta, aloitteellisuudesta ja sitoutumisesta.

Monipuolisen työtehtävän ja ammatillisten kehittymismahdollisuuksien lisäksi tarjoamme työntekijöillemme mm. kilpailukykyisen palkan, viihtyisän työympäristön, lounasedun, liikunta-/kulttuurisetelit, mahdollisuuden osallistua erilaisiin alan tapahtumiin ja koulutuksiin sekä monia muita pieniä asioita, jotka tekevät Krampista hyvän paikan työskennellä.

Sinulle tuleva vähittäiskaupan vetäjä tarjoamme:

- kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan ja työsuhdeauton
- kasvuympäristön markkinoiden johtavassa, kansainvälisessä perheyrityksessä
- avainroolin osana ammattitaitoista ja hauskaa tiimiä
- kattavan perehdytyksen ja täyden tiimin tuen tehtävässä menestymiseen.

Odotamme sinulta:

- aiempaa kokemusta vähittäiskauppaketjun rakentamisesta
- strategista ajattelutapaa, organisointikykyä ja halua johtaa projekteja
- hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
- sujuvia IT-taitoja ja matkustusvalmiutta.

Haluatko olla osa perhettämme?

Hae avointa tehtävää lähettämällä hakemuksesi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 7.7.2020 mennessä. Toimitathan hakijatiedot englanniksi, kiitos. Kuulemme mielellään myös palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.