(Poistunut julkaisusta)

Vahinkotarkastaja
LähiTapiola Pirkanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Vahinkotarkastajan tehtäviin kuuluu esinevahinkoihin liittyvät vahinkotarkastukset sekä yksityis- että yritysasiakkaiden kohteissa. Lisäksi osallistut vahinkomäärien selvittämiseen ja hyväksymiseen sekä korvausratkaisuiden tekoon. Toimit asiantuntijana vahingonkorvausprosesseissa yhteistyössä kumppaneiden kanssa ja varmistat omistaja-asiakkaiden tyytyväisyyden korvausprosessin aikana. Toimit Tampereelta käsin koko LähiTapiola Pirkanmaan toimialueella.

Odotamme sinulta

  • Rakennus- tai LVI-alan koulutusta sekä kokemusta uudis- ja korjausrakentamisesta
  • Rakennuslainsäädännön tuntemusta
  • Palvelualtista, aktiivista, innostunutta ja itseohjautuvaa työotetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa
  • Valmiutta liikkuvaan työhön ja joustaviin työaikoihin

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittää itseäsi ja laajentaa ammattitaitoasi. Saat tueksesi rennon ja välittävän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa korvausjohtaja Tapio Kärkelä, puh. 0440 737 072, sähköposti: tapio.karkela@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 7.2.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.