(Poistunut julkaisusta)

Vahinkotarkastaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa.

Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

 
Vahvistamme Pohjola Vakuutuksen Ajoneuvokorvauspalveluiden tiimiämme Oulussa ja haemme vakituiseen työsuhteeseen ruotsinkielentaitoista 

 

AUTOVAHINKOTARKASTAJAA  

 

Autovahinkotarkastajana vastaat vaurioajoneuvojen oikean korjaustavan ja -laajuuden määrittelystä ja korjauskustannuksesta Cabas-järjestelmää käyttäen. Tuet myös vahinkokäsittelyä ja muita yhteistyötahoja vastuualueellasi.

Vastaat omalta osaltasi korvausratkaisujen vakuutusehtojen ja liikennevakuutuslain mukaisuudesta, sekä lunastus- ja kertakorvaustapausten neuvotteluista ja sopimisesta. Jos palat halusta auttaa, sinulla on vahvaa kokemusta ruotsinkielisestä

asiakaspalvelusta ja tunnet jo ennestään vakuutus- tai korvaustoimintaa sekä sinulta löytyy ”kyllä onnistuu” asenne, tämä tehtävä on sinua varten! 

  

Tehtävän vaativuusluokka on OP5. 

  

Olisitko sinä hakemamme osaaja? 

  

Olet tiimiorientoitunut ja tunnistat vahvuuksiksesi erinomaiset asiakaspalvelu-, yhteistyö-, sekä vuorovaikutustaidot. Olet vastuullinen ja viihdyt ongelmanratkaisua ja osaamisesi soveltamista vaativissa tehtävissä - otat selvää asioista, omaksut tietoa nopeasti sekä jaat tietämystäsi ja osaamistasi myös muille. Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä vaativa työ on sinulle ominaista ja olet tottunut tekemään päätöksiä myös paineen alla. Puhelin on sinulle luontainen työväline ja osaat viestiä monimutkaisistakin asioista ymmärrettävästi ja selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisestikin.   

 

Edellytämme sinulta 

  

  • Autoinsinöörin tutkintoa tai loppuvaiheessa olevia alan opintoja sekä ajoneuvojen tekniikan osaamista 
  • Cabas-järjestelmän käytön hyvää hallintaa 
  • Kokemusta ajoneuvovahinkotarkastuksen tehtävistä ja ajoneuvovahinkojen hoidosta sekä korvauskäsittelyosaamista ja prosessien hallintaa 
  • Sujuvaa ruotsin ja suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi 

 

Mitä sinä voit odottaa meiltä? 

 

Tarjoamme sinulle uusiutuvan työympäristön, jossa pääset kehittämään ajoneuvovakuuttamisen palveluita asiakastyytyväisyys edellä. Pääset mukaan rakentamaan uutta toimintatapaamme yhdessä kollegoiden kanssa; yhteistyömme on aktiivista läpi koko korvauspalvelualueen ja voit jakaa eteen tulleet haasteet työtovereiden kanssa ja saada heiltä tukea. Jatkuva oppiminen ja yhdessä onnistuminen ovatkin keskeisiä menestystekijöitämme. Tämä näkyy myös OP:n sisäisissä kyselyissä, joissa työntekijämme mainitsevat usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja huippuosaavat kollegansa, mistä olemme tietysti ylpeitä. 

 

Saat lisäksi käyttöösi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut, kuten henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut, kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle. 

 

Joko päätit hakea? 

  

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopivat tähän tehtävään ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 1.11.2020. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Risto Talvitieltä sähköpostitse risto.talvitie@pohjola.fi 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa.

Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 

#LI-JL2