(Poistunut julkaisusta)

VAHINKOTARKASTAJA
Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy on asiantuntijayhtiö, jonka tehtävänä on tuottaa valtakunnallisesti vahinkotarkastus- asiantuntija- ja vaurioajoneuvojen realisointipalveluja. Toimeksiantajat koostuvat merkittävistä vakuutus- ja autoalan yrityksistä, www.svt.fi. SVT Oy kuuluu A-Katsastus Groupiin.

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy hakee Helsinkiin vahinkotarkastajaa.

Työtehtäviisi kuuluvat lähinnä toimistotyönä Tikkurilan toimipisteessämme vahinkomäärän selvittäminen ja hyväksyntä, vahingonkorvausprosessin asiakaspalvelu sekä vauriokorjauksen- korjaamoprosessin asiantuntijatehtävät.

Työn tehokas ja menestyksekäs hoitaminen edellyttävät teknistä koulutusta, kokemusta auto- ja/tai vakuutusalalta sekä Cabas osaamista. Lisäksi toivomme, että olet asiakaslähtöinen, joustava, markkinointihenkinen ja pidät tiimityöskentelystä. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksesi. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä saat aluepäällikkö Tero Juntuselta joko osoitteesta tero.juntunen@svt.fi tai soittamalla numeroon 020 557 7215.