(Poistunut julkaisusta)

Vahinkosaneeraaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoisia vahinkosaneeraajia Keski-Suomen alueelle.

Työnkuvaus

Työ on itsenäistä työskentelyä erilaisissa vahinkokohteissa, kuten vesi- tai palovahingon jälkeen.

Vahinkoihin liittyvät erilaiset purku- ja jälleenrakennustyöt, esimerkiksi märkätilojen ja saunojen rakentaminen ja saneeraus. Tehtävänäsi on suorittaa kohteissa korjaus- ja rakennustyöt itsenäisesti alusta loppuun sisältäen aina purkutyön, rakentamisen ja loppuun saaton.

Työt tehdään lähes poikkeuksetta asiakkaan luona, joten tehtävä vaatii myös ammattimaista asiakaspalveluasennetta. Jos sinulla on laatoitustaitoja, työn tekeminen edellyttää vedeneristyssertifikaattia. Työ vaatii kuitenkin monipuolista rakennusalan osaamista ja mieluusti myös omia työkaluja. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Aloitus ja palkkaus tapahtuvat sopimuksen mukaan. Työn kesto määräytyy kohteen mukaan.

Tarjoamme työntekijälle monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät ammattitaitoisessa yrityksessä, palkkauksen ammattiosaamisen mukaan, asianmukaiset työvaatteet ja suojavarusteet sekä verkostoitumismahdollisuudet alan yritysten kanssa. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan. Lisäksi saat WorkPowerin raksatiimin tuen työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Lisätietoja:

Laura Saarela, HR-konsultti
laura.saarela@workpower.fi / p. 040 620 2445

Linda Pölkki, HR-konsultti
linda.polkki@workpower.fi / p. 045 125 2737