(Poistunut julkaisusta)

Vahinkopäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Haemme nyt vakinaiseen työsuhteeseen Yritys- ja suurasiakkaiden rakentamisen omaisuusvahinkojen korvauspalveluun kahta

Vahinkopäällikköä

sekä Helsingin että Kanta- ja Päijät-Hämeen alueille. Tehtävässäsi vastaat henkilö- ja yritysasiakkaiden suurten omaisuus-, vastuu-, ympäristö- ja keskeytysvahinkojen tarkastamisesta. Toimessasi selvität tapahtuneen vahingon määrän, syyn ja laajuuden sekä teet korvausratkaisun yhdessä tiimin ja korvauspäällikön kanssa. Vastaat osaltasi siitä, että tarkastustoiminta tehdään aina oikein, yhdenmukaisesti ja laadukkaasti. Tämän lisäksi osaat palvella asiakkaita ystävällisesti ja asiakaspalveluhenkisesti. Osallistut aktiivisesti työssäsi myös kumppaneiden toiminnan arviointiin sekä laadun ja kustannustason jälkitarkastukseen.

Oikean osaajan tuntomerkit

Toimit varmoin ottein ja yhteistyössä asiakasta ymmärtäen kaikissa asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla on rakennusinsinöörin tutkinto ja jo muutaman vuoden kokemus korjausrakentamisesta, ja lisäksi hallitset korjausrakentamisen tekniikan ja kustannuslaskennan. Eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy osaamista alueen tarkastusprosessien hallinnasta ja käsittelyprosesseista sekä vakuutuslajeista.

Pystyt hoitamaan työsi itsenäisin ottein ja hoidat työsi tarkasti ja laadukkaasti myös painetilanteissa. Olet vastuullinen ja ratkaisukeskeinen toimija, joka toimii joustavasti useammankin vaatimuksen ristituulessa. Hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot sekä erinomaiset tiimityöskentelytaidot tulevat myös työssäsi tarpeen. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ja katsomme eduksi englannin ja ruotsin kielitaidon.

Mitä tarjoamme sinulle

Monipuolisten etujemme lisäksi pystymme isona ja kehitysmyönteisenä talona tarjoamaan urallesi ja kehittymisellesi useita vaihtoehtoisia polkuja. Ison talon etujen lisäksi tuemme yksikkömme päivittäisessä toiminnassa toinen toisiamme onnistumaan tavoitteissamme ja tuottamaan ensiluokkaista asiakaskokemusta asiakkaillemme.

Tästä eteenpäin

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Kari Kesti, puh. 0400 533 052 tai kari.kesti(at)op.fi. Tavoitat Karin puhelimitse ja sähköpostitse 29.6. saakka, ja 30.6.-31.7. voit lähettää hänelle tekstiviestillä soittopyynnön. 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.7.2018 mennessä osoitteessa op-careers.fi. Haastattelut tehtävään järjestetään elokuun alkupuolella.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.