(Poistunut julkaisusta)

Vahinkokäsittelijä
Protector Vakuutus

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Löytyykö sinulta kokemusta lakisääteisten työtapaturmavahinkojen käsittelystä? Haluatko olla mukana haastamassa suomalaista vakuutusmarkkinaa? Ok, hieno homma, voisit olla meille sopiva työkaveri!

Olemme markkinoiden haastaja ja meillä Protectorilla jokaisella kollegalla on tärkeä rooli kasvutarinassamme. Tavoitteemme on rekrytoida, kehittää ja pitää parhaat tekijät. Meillä on huikean inspiroiva ja äärimmäisen motivoitunut porukka, jonka voimin olemme rakentamassa täysin uudenlaista vakuutusyhtiötä Suomen markkinalle. 

Tehtävän kuvaus

Protectorin vahinkokäsittelijänä vastaat työtapaturmavakuutusten ja vapaaehtoisten henkilövakuutusten vahinkojen kokonaisvaltaisesta käsittelystä koko vahingon elinkaaren ajan. Omalla työpanoksellasi varmistat, että korvaushakemukset käsitellään lainsäädännön vaatimusten ja Protectorin kunnianhimoisten palvelustandardien mukaisesti. Pääset käyttämään asiantuntemustasi ja saat laajat valtuudet tehdä itsenäisiä päätöksiä.

Odotamme

Sinulta löytyy aiempaa kokemusta työtapaturmavahinkojen käsittelystä. Lisäksi olet valmis työskentelemään myös vapaaehtoisten henkilövakuutusten vahinkokäsittelyn parissa. Tarvitset hyvää kommunikointikykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta. Sopeudut hyvin vaihteleviin tilanteisiin ja toimit ammattimaisesti sekä oma-aloitteisesti. Olet ylpeä tekemästäsi työstä, haluat tarjota asiakkaillemme markkinoiden parasta korvauspalvelua ja olet valmis kantamaan vastuuta korvauspalvelun kehityksestä yhdessä muiden vahinkokäsittelijöidemme kanssa.

Tarjoamme

Tarjoamme aidosti monipuolisen ja mielenkiintoisen työkentän tavoitteellisessa tiimissä, osana suurempaa pohjoismaista työyhteisöä. Meillä on avoin, keskusteleva kulttuuri, jossa työntekijät pääsevät aidosti vaikuttamaan tapaamme toimia. Palkitsemme onnistumisista ja muistamme myös pitää työnteon hauskana. Toimitilamme sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Hakemus

Haluatko olla mukana vaikuttamassa Protectorin menestykseen Suomessa sekä vahvistamassa Protectorin asemaa vakuutusmarkkinoiden haastajana? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.10.2018 osoitteeseen niko.tapanainen@protectorvakuutus.fi, otsikolla ”Vahinkokäsittelijä”.

Lisätietoja

Mikäli haluat tietää lisää avoimesta tehtävästä tai Protectorilla työskentelystä, soittele korvauspäälliköllemme Niko Tapanaiselle, p. +358 40 821 2086.

www.protectorvakuutus.fi