(Poistunut julkaisusta)

Vahinkokäsittelijä, vuoden määräaikaisuus
Folksam Vahinkovakuutus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Folksam Vahinkovakuutus Oy etsii palvelualtista, osallistuvaa ja yhteistyökykyistä vahinkokäsittelijää Folksamin vahinkopalveluun. Työpaikkasi voi olla joko Pietarsaaren tai Helsingin konttorissamme.

Mitä voit odottaa työltä

Me Folksamilla haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Vahinkokäsittelijänä vahinkopalvelussa sinulla on tärkeä rooli tässä asiakaskohtaamisessa. Olet päivittäisessä yhteydessä asiakkaisiimme puhelimitse, sähköpostitse ja asiakasportaalimme kautta, ja hoidat heidän vahinkoasioitaan. Tehtävä edellyttää sinulta aktiivisuutta ja kiinnostusta uuden oppimiseen. Vaikka työ on pitkälti itsenäistä, autamme toisiamme aina tarvittaessa hyvässä hengessä ja toinen toistamme tukien.

Folksam on joustava työnantaja jonka yrityskulttuuri mahdollistaa tasapainon elämässä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työn. Työpanoksellasi on suuri merkitys, kun yhdessä luomme turvallisuutta kestävään maailmaan.

Mitä me odotamme

Toivomme että olet positiivinen, oma-aloitteinen, vastuullinen ja valmis oppimaan uutta. Sinun tulee pystyä ilmaisemaan itseäsi sujuvasta sekä suomeksi että ruotsiksi, niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Aiempi kokemus vakuutusalalta on plussaa, mutta emme kuitenkaan edellytä aiempaa kokemusta, myös tuoreet, alan ulkopuolelta tulevat ajattelumallit ja kokemukset ovat erittäin tervetulleita.

Oletko etsimämme henkilö?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mielellään jo tänään, mutta kuitenkin viimeistään 28.10.2018. Otamme kaikki hakemukset vastaan sähköisesti rekrytointijärjestelmämme kautta, www.folksam.fi/tyopaikat. Tämä mahdollistaa rekrytointiprosessin sujuvuuden ja hakemusten luottamuksellisen käsittelyn. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vahinkopalvelun päällikkö Henri Högkulla, henri.hogkulla@folksam.fi, ja puhelimitse 010 550 2878.