Vahinkokäsittelijä (työtapaturmat)
Protector Vakuutus

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Löytyykö sinulta kokemusta lakisääteisten työtapaturmavahinkojen käsittelystä? Haluatko olla mukana haastamassa suomalaista vakuutusmarkkinaa? Ok, hieno homma, voisit olla meille sopiva työkaveri!

Olemme markkinoiden haastaja ja meillä Protectorilla jokaisella kollegalla on tärkeä rooli kasvutarinassamme. Tavoitteemme on rekrytoida, kehittää ja pitää parhaat tekijät. Meillä on huikean inspiroiva ja äärimmäisen motivoitunut porukka, jonka voimin olemme rakentamassa täysin uudenlaista vakuutusyhtiötä Suomen markkinalle. 

Tehtävän kuvaus

Protectorin vahinkokäsittelijänä vastaat työtapaturmavahinkojen kokonaisvaltaisesta käsittelystä koko vahingon elinkaaren ajan. Omalla työpanoksellasi varmistat, että korvaushakemukset käsitellään lainsäädännön vaatimusten ja Protectorin kunnianhimoisten palvelustandardien mukaisesti. Pääset käyttämään asiantuntemustasi ja saat laajat valtuudet tehdä itsenäisiä päätöksiä. Oman kiinnostuksesi mukaan pääset osallistumaan myös prosessi- ja järjestelmäkehitykseen.

Odotamme

Jotta pääset hyvin mukaan liikkuvaan junaamme, tarvitset aiempaa kokemusta lakisääteisten työtapaturmavahinkojen käsittelystä. Kollegasi toivovat sinulta lisäksi avoimuutta, tehokkuutta ja huolellisuutta. Myöskään vaihteleviin tilanteisiin sopeutumista sekä oma-aloitteisuutta ei voi alleviivata liikaa. Olet ylpeä tekemästäsi työstä, haluat tarjota asiakkaillemme markkinoiden laadukkainta korvauspalvelua ja olet valmis kantamaan vastuuta korvauspalvelumme kehityksestä yhdessä muiden vahinkokäsittelijöidemme kanssa.

Tarjoamme

Tarjoamme aidosti monipuolisen ja mielenkiintoisen työkentän toisiaan tukevassa tiimissä, osana suurempaa pohjoismaista työyhteisöä. Meillä on avoin, keskusteleva kulttuuri, jossa työntekijät pääsevät aidosti vaikuttamaan tapaamme toimia. Palkitsemme onnistumisista ja muistamme myös pitää työnteon hauskana. Työntekijänämme saat käyttöösi asianmukaiset työvälineet, IPhonen puhelinedulla, kattavan työterveyshuollon, sairauskulu- ja matkavakuutuksen, liikuntaedut sekä yhteistä kivaa mm. virkistyspäivien muodossa. 

Hakemus

Haluatko olla mukana vaikuttamassa Protectorin menestykseen Suomessa sekä vahvistamassa Protectorin asemaa vakuutusmarkkinoiden haastajana? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 26.5.2019 mennessä osoitteeseen niko.tapanainen@protectorvakuutus.fi. Vastaamme jokaiseen hakemukseen viikon 22 aikana. 

Lisätietoja

Mikäli haluat tietää lisää avoimesta tehtävästä tai Protectorilla työskentelystä, soittele Claims Managerillemme Niko Tapanaiselle, p. 040 821 2086 joko ti 14.5. klo 14-16, ke 22.5. klo 14-16 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen niko.tapanainen@protectorvakuutus.fi. 

www.protectorvakuutus.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267547
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki