(Poistunut julkaisusta)

VAHINKOKÄSITTELIJÄ HELSINGIN PITÄJÄNMÄKEEN
Fonum Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto ja työllistämme tällä hetkellä yhteensä yli 160 työntekijää. Palvelemme asiakkaita 25 liikkeessä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa ympäri maan. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien vakuutusyhtiöiden kanssa. 

Tehtävämme on tehdä asiakkaiden arjesta mahdollisimman vaivatonta, johon olemme rakentaneet maailmanluokan asiakaslähtöisen palvelukonseptin. Vahinkokäsittelijänä tulet työskentelemään osana Fonumin vakuutustiimiä.

Fonumin vahinkokäsittelijän ensisijainen tehtävä on Fonumin yhteistyökumppaneina toimivien vakuutusyhtiöiden asiakkaiden mobiililaitevahinkojen vahinkokäsittely. Vakuutusasiakkailla on mahdollisuus saapua rikkoutuneen mobiililaitteensa kanssa suoraan Fonumin liikkeeseen, jolloin vahinkokäsittelijä tarkastaa asiakkaan voimassaolevan vakuutusturvan, tekee asiakkaan antamien vahinkotietojen pohjalta vahingosta vakuutusehtojen mukaisen korvauspäätöksen sekä laskee asiakkaalle korvausvaihtoehdot. Tämän toimintamallin lisäksi vakuutusyhtiöt tekevät myös valmiita toimeksiantoja suoraan Fonumille, jolloin vahinkokäsittelijän tehtävänä on laskea valmiin korvauspäätöksen avulla asiakkaalle korvauslaskelma hänen mobiililaitevahingostaan.
 
Vahinkokäsittelyn lisäksi vahinkokäsittelijän työnkuvaan kuuluu Fonumin myymälöiden työntekijöiden avustaminen asiakaspalvelussa ja erinäisissä ongelmatilanteissa, korvauspäätöksiin liittyvien reklamaatioiden ratkaiseminen yhdessä vakuutusyhtiöiden edustajien kanssa, sekä vakuutusyhtiöiden ja Fonumin yhteistyöhön liittyvän viestinnän toteuttaminen. Tehtävässä onnistumiseksi saat kattavan koulutuksen, asianmukaisen palkkauksen ja mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa toimintaamme. Tarjoamme myös mahdollisuuden edetä urallasi. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, ongelmanratkaisukykyä, itsenäistä työskentelyotetta sekä kokemus järjestelmäpohjaisesta työstä katsotaan eduksi. Lisäksi tarvitset jäätävää halua oppia.    

Työ on osa-aikaista, 15 h / viikko ja työtä tehdään liikkeidemme aukioloaikoina.  Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. 

NÄIN HAET MEILLE!

Kiinnostuitko? Ole nopea ja ota askel kohti pienten meisselien maailmaa. Laita meille hakemuksesi ja CV:si vaikka heti. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo nyt ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä Janne-Pekka, puh: 020 1321 493 (arkisin klo 8-16), janne-pekka.piispanen@fonum.fi

Haku on avoinna 22.9.2019 asti ja päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

ETSIMME VAHINKOKÄSITTELIJÄÄ HELSINGIN PITÄJÄNMÄKEEN