(Poistunut julkaisusta)

Vahinkokartoittaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Haemme asiakasyrityksellemme Vahinkokartoittajaa / Työnjohtajaa Kuopion alueelle. Työssäsi vastaat vesi- ja palovahinkokohteiden kartoituksista sekä työnjohdosta toiminta-alueellasi. Huolehdit, että purku- ja kuivaustyöt sujuvat aikataulussa ja suunnitellusti. Laadit kartoituskohteista raportit, aikataulutat töitä ja lasket purku- ja kuivaustöiden tarjouksia.
Edellytämme sinulta rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä työkokemusta korjausrakentamisen sektorilta. Lisäksi omaat vahvat vuorovaikutustaidot ja asiakaspalvelulähtöisen ajattelutavan. Sinun täytyy toimia tehokkaasti itsenäisesti, mutta olet myös hyvä tiimipelaaja. Työ on erittäin liikkuvaa, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.
Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen alan huipulta. Pääset tekemään työtä monipuolisesti asiakasrajapinnassa niin vahinkokartoituksien kuin myynnin parissa. Tarjoamme myös kattavan perehdytyksen ja tarvittavan lisäkoulutuksen kyseiseen työhön. Lisäksi tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja kannustavat työilmapiirin.
Jätä hakemus mahdollisimman pian, sillä työt alkavat jo maaliskuun aikana tai heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tuomas Lappalainen, p. 050 444 4476
tuomas.lappalainen@sihti.fi