Vahinkokartoittaja Kajaaniin
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Etsimme asiantuntevaa VAHINKOKARTOITTAJAA Kainuun alueella toimivalle asiakasyrityksellemme.

Vahinkokartoittajana työtehtäviisi kuuluvat kohteiden vahinkokartoitusten tekeminen, kosteusmittaukset, rakenteiden kuivaukset, sekä sidosryhmien aktiivinen kontaktointi. Toivomme, että sinulta löytyy työhön soveltuva koulutus (esimerkiksi rakennusalaan liittyvä), kokemusta erilaisista kartoitustöistä sekä tietämystä eri-ikäisten kiinteistöjen rakenteista. Työssäsi tarvitset myös hyvät valmiudet käyttää erilaisia IT-järjestelmiä sekä B-ajokortin, sillä työsi sisältää päivän aikana kohteiden välillä liikkumista. Eduksi katsomme AHA-asiantuntijan pätevyyden (asbesti- ja haitta-aine) sekä rakennus- ja terveysasiantuntijuuden. Etsimältämme henkilöltä löytyy sopiva sekoitus positiivista, itsenäistä ja oma-aloitteista työasennetta sekä lupsakkaa asiakaspalveluhenkisyyttä. Kohtaat työssäsi äkillisen vahingon kokeneita ihmisiä, joten sinulta löytyy myös hyvät ja ihmisläheiset vuorovaikutustaidot. Ammattiylpeyden näemme voimavarana.

Haluamme tarjota sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn lisäksi vastuuta ja kilpailukykyisen palkan luotettavassa ja pitkän kokemuksen omaavassa yrityksessä. Vaikka työsi on itsenäinen, tukenasi on tiivis työporukka.

Haethan tehtävään pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Sinulla on osaaminen, meillä on töitä sinulle!

Lisätietoja antaa ja hakemukset voi lähettää:

Markus Kilpeläinen 050 444 4495 markus.kilpelainen@sihti.fi
Paavo Haverinen 050 444 4482 paavo.haverinen@sihti.fi

Sihti on henkilöstöpalvelualan yritys, joka on perustettu Tampereella vuonna 2009. Tavoitteenamme on yhdistää työt ja tekijät - tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia työpaikkoja ja asiakasyrityksillemme heidän tarvitsemiaan työntekijöitä. Tähtäämme onnistuneisiin henkilöstöratkaisuihin. Se tarkoittaa oikeiden ihmisten löytämistä - päiväksi tai loppuelämäksi.

Tällä hetkellä Sihti toimii Suomessa jo yli kymmenellä paikkakunnalla - Tampereella, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä ja Turussa. Vuodesta 2016 lähtien Sihti on ollut osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita Suomessa yhteensä jo noin 130 asiantuntijan voimin. Kauttamme työllistyy kuukausittain jopa tuhansia työntekijöitä ja teemme vuosittain yli 500 rekrytointia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452360
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Markus Kilpeläinen (markus.kilpelainen (a) sihti.fi)
  • Puhelin: +358 504444495
  • Sijainti: Kajaani, Kajaani