(Poistunut julkaisusta)

Vahinkokartoittaja ja vahinkokorjaustöiden valvoja
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Etsimme nyt Tampereelle teknisten isännöitsijöiden joukkoamme vahvistamaan ammattitaitoista ja aktiivista

VAHINKOKARTOITTAJAA JA VAHINKOKORJAUSTÖIDEN VALVOJAA

Tampereen toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Hämeenpuistossa. Olemme talousalueemme suurin isännöintiyksikkö. Isännöimme sekä asunto- että kiinteistöyhtiöitä.

Toimiston mukavassa ilmapiirissä työkavereinasi työskentelee yli 40 isännöintialan ammattilaista; isännöitsijöitä, teknisiä isännöitsijöitä, kirjanpitäjiä ja asiakaspalvelijoita. Tekniseen yksikköömme kuuluu tällä hetkellä 6 teknistä isännöitsijää.

Vahinkokartoittajana olet osa teknisen isännöinnin tiimiämme ja vastaat vahinkokartoitusten tekemisestä ja vahinkokorjausten rakennustöiden hankkimisesta ja valvomisesta. Pirkanmaalla asiakasyhtiöissämme sattuu suuruusluokkana noin 100 vesivahinkoa vuosittain ja tehtävänäsi on huolehtia koko vahinkoprosessin teknisestä läpiviennistä laadukkaasti. Tehtävänkuvaasi voidaan täydentää joustavasti kykyjesi mukaan. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä isännöitsijöiden ja teknisten isännöitsijöiden kanssa.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennustekninen ammattikorkeakoulututkinto (esim. rakennusinsinööri) ja omaat aiempaa kokemusta rakennus- tai kiinteistöalalta.

Eduksesi voidaan katsoa esim. aiempi kokemus vahinkokartoituksista, kosteuden mittaamisesta sekä rakentamismääräysten tuntemisesta. Myös rakennusfysiikan ja –tekniikan osaaminen sekä kyky itsenäisesti tunnistaa ja selvittää rakennusten vaurioita ja ongelmia ovat tehtävässäsi eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi laadukasta kirjallista ulosantia (mm. vahinkokartoitusraporttien laatiminen), itsenäistä ja reipasta työskentelyotetta, organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Työssä kehittymiselle on organisaatiossamme paljon tilaa. Taustatukea päivittäiselle työllesi antaa teknisen organisaation lisäksi muun muassa yrityksen yhtenäiset työkalut ja toimintatavat. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 05.07.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c9be65ca.  Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen yksikön päällikkö Panu Rasimus numerossa 010 228 1464 tai sähköpostitse panu.rasimus@realia.fi

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana ja teknisen isännöitsijän työstä: https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/tekninen-isannoitsija-auttaa-vauriokartoituksissa-muutostoiden-valvonnassa-ja