(Poistunut julkaisusta)

Vahinkoasiantuntija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Kierrätysyhteiskunnan rakentaminen vaatii rutkasti työtä, onneksi satumme osaamaan sen homman - naula kerrallaan.

Meillä L&T Korjausrakentamisessa työskentelee 300 korjausrakentamisen ja vahinkosaneerauksen ammattilaista. Hoidamme kaikki rakennus- ja remonttipalvelut aina kalusteasennuksista perusteelliseen korjausrakentamiseen.
Tule mukaan vahinkosaneerauksen ja rakennusvakuutuksien ihmeelliseen maailmaan. Haemme nyt vahinkosaneerauksen korvauskäsittelyyn

VAHINKOASIANTUNTIJAA

Työssäsi toimit vakuutusyhtiöltä tulevissa toimeksiannoissa; kontaktoit asiakkaita puhelimella ja sähköpostilla sekä tulkitset tekemiämme vahinkokartoitusraportteja korvauspäätösten tekemistä varten. Ilmoitat asiakkaalle tekemäsi korvauspäätökset perusteluineen ja sovit vahinkoon liittyvistä korjaustöistä. Lisäksi neuvottelet asiakkaan kanssa korvauksen määrästä ja rajaat korvaukset vakuutusyhtiön vakuutusehtojen mukaiseksi. Työpisteesi voi olla Vaasassa, Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Kuopiossa tai muussa meidän L&T Korjausrakentamisen toimipisteessä.

Haemme rakennus- ja vakuutusalasta syttyvää tyyppiä. Innokas asenne ja kyky omaksua ja oppia uusia asioita on must juttu ruotsin kielen sujuvan osaamisen lisäksi. Sinulla voi hyvin olla kokemusta joko rakennus- tai vakuutusalalta tai sitten rakennusalan opintoja suoritettuna. Pakollista nämä ei kuitenkaan ole, sillä konkarimme pystyvät loistotyypin perehdyttämään hommiin.

Sinulle tarjoamme hienon mahdollisuuden päästä mukaan luomaan uutta ja kehittymään sen tuomien mahdollisuuksien mukana yhdessä meidän kanssamme. Pääset tekemään vastuullista, itsenäistä ja mielenkiintoista työtä vahinkojen maailmassa.

Älä enää aikaile, vaan ilahduta meitä hakemuksellasi, odotamme sitä jo! Aikaa hakea on 11.11. saakka ja se onnistuu alla olevan linkin kautta. Jos kaipailet vielä lisätietoja, voit pirauttaa arkisin klo 12-15 Saku Paloarolle p. 050-3221224.
Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.