(Poistunut julkaisusta)

Vahinkoasiantuntija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Kierrätysyhteiskunnan rakentaminen vaatii rutkasti työtä, onneksi satumme osaamaan sen homman - naula kerrallaan.

Meillä L&T Korjausrakentamisessa työskentelee 300 korjausrakentamisen ja vahinkosaneerauksen ammattilaista. Hoidamme kaikki rakennus- ja remonttipalvelut aina kalusteasennuksista perusteelliseen korjausrakentamiseen.

Haemme nyt vahinkosaneerauksen uudelle toimialalle korvauskäsittelyyn

VAHINKOASIANTUNTIJAA

Tehtävänäsi on toimia vahingonhoitajana vakuutusyhtiöltä tulevissa toimeksiannoissa. Työssäsi kontaktoit asiakkaita puhelimella ja sähköpostilla sekä tulkitset tekemiämme vahinkokartoitusraportteja korvauspäätösten tekemistä varten. Ilmoitat asiakkaalle tekemäsi korvauspäätökset perusteluineen ja sovit vahinkoon liittyvistä korjaustöistä. Lisäksi neuvottelet asiakkaan kanssa korvauksen määrästä ja rajaat korvaukset vakuutusyhtiön vakuutusehtojen mukaiseksi. Työpisteesi voi olla Vaasassa, Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Kuopiossa tai muussa Korjausrakentamisen toimipisteessä.

Sinulla on kokemusta rakennusvahinkojen käsittelystä tai olet päässyt perehtymään vahinkoasioihin esimerkiksi rakennusalan opintojen kautta. Työskentelytyyliltäsi olet itsenäinen ja sinulta löytyy kykyä tehdä perusteltuja päätöksiä vakuutusehtojen perusteella. Hyvästä paineensietokyvystä sekä sujuvasta ja vakuuttavasta kommunikointityylistä suullisesti sekä kirjallisesti ei ole haittaa ollenkaan. Tehtävässä tarvitaan lisäksi ruotsin kielentaitoa, joten hienoa, jos sinulta sujuu se myös.

Sinulle tarjoamme hienon mahdollisuuden päästä mukaan luomaan uutta toimialaa ja kehittymään sen tuomien mahdollisuuksien mukana. Pääset tekemään vastuullista, itsenäistä ja mielenkiintoista työtä vahinkojen maailmassa.

Älä enää aikaile, vaan ilahduta meitä hakemuksellasi, odotamme sitä jo! Aikaa hakea on 21.10. saakka ja se onnistuu alla olevan linkin kautta. Jos kaipailet vielä lisätietoja, voit pirauttaa arkisin klo 12-15 Saku Paloarolle p. 050-3221224.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.