(Poistunut julkaisusta)

Vahingonhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Kierrätysyhteiskunnan rakentaminen vaatii rutkasti työtä, onneksi satumme osaamaan sen homman - naula kerrallaan.

Meillä L&T Korjausrakentamisessa työskentelee 300 korjausrakentamisen ja vahinkosaneerauksen ammattilaista. Hoidamme kaikki rakennus- ja remonttipalvelut aina kalusteasennuksista perusteelliseen korjausrakentamiseen.

Haemme nyt vahinkosaneerauksen uudelle toimialalle korvauskäsittelyyn

VAHINGONHOITAJIA

Tehtävänäsi on toimia vahingonhoitajana vakuutusyhtiöltä tulevissa toimeksiannoissa. Työssäsi kontaktoit asiakkaita puhelimella ja sähköpostilla sekä tulkitset tekemiämme vahinkokartoitusraportteja korvauspäätösten tekemistä varten. Ilmoitat asiakkaalle tekemäsi korvauspäätökset perusteluineen ja sovit vahinkoon liittyvistä korjaustöistä. Lisäksi neuvottelet asiakkaan kanssa korvauksen määrästä ja rajaat korvaukset vakuutusyhtiön vakuutusehtojen mukaiseksi. Työpisteesi voi olla Tampereella, Kuopiossa tai muussa Korjausrakentamisen toimipisteessä.

Tähän tehtävään tarvitset rakennusalan koulutuksen ja vahinkosaneerauksen kokemusta / tuntemusta. Työskentelytyyliltäsi olet itsenäinen ja sinulta löytyy kykyä tehdä perusteltuja päätöksiä vakuutusehtojen perusteella. Hyvästä paineensietokyvystä sekä sujuvasta ja vakuuttavasta kommunikointityylistä suullisesti sekä kirjallisesti ei ole haittaa ollenkaan. Kokemus aikaisemmasta rakennusvahinkojen korvauskäsittelystä katsotaan eduksi.

Sinulle tarjoamme hienon mahdollisuuden päästä mukaan luomaan uutta toimialaa ja kehittymään sen tuomien mahdollisuuksien mukana. Pääset tekemään vastuullista, itsenäistä ja mielenkiintoista työtä vahinkojen maailmassa.

Älä enää aikaile, vaan ilahduta meitä hakemuksellasi, odotamme sitä jo! Aikaa hakea on 24.6. saakka ja se onnistuu alla olevan linkin kautta. Jos kaipailet vielä lisätietoja, voit pirauttaa arkisin klo 12-15 Saku Paloarolle p. 050-3221224.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja haastattelut pyrimme aikatauluttamaan heinäkuun alkupuolelle.