(Poistunut julkaisusta)

Vahhtimesatri
Kouvolan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Kouvolan seurakuntayhtymä muodostuu viidestä seurakunnasta ja yhdestä kappeliseurakunnasta, yhteisistä työmuodoista ja hallinnosta. Seurakuntien väkiluku on noin 60 000. Yhtymän ympärivuotisen henkilöstön määrä on noin 220.

Kouvolan seurakuntayhtymässä on haettavana Anjalankoski-Elimäki alueen vahtimestarin toimi. Tehtävä on kokoaikainen, jota tehdään 3 vkon tasoitusjaksossa 116 h 15 min (38 h 45 min/vko). Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Vahtimestarin tehtävään sisältyy Anjalankosken ja Elimäen seurakunnan alueen seurakuntakeskuksen, seurakuntatalojen ja kirkkojen siisteydestä ja puhtaudesta huolehtiminen sekä siihen liittyvä kokonaisvaltainen kiinteistöistä huolehtiminen, jota on noin 80% työajasta. Toimiminen kirkon suntion tehtävissä tarvittaessa sekä pienempien tarjoilujen hoitaminen. Lisäksi tehtävään sisältyy asiakaspalvelua, neuvontaa ja opastusta. Tehtävä edellyttää omatoimisuutta, asiakaspalvelulähtöistä asennetta sekä kykyä tehdä päätöksiä ja toimia itsenäisesti seurakunnan edun mukaisesti. Tehtävään sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Pääasiallisena työpisteenä on Elimäen seurakuntakeskus. Vahtimestari työskentelee tarvittaessa myös muissa Kouvolan seurakuntayhtymän kiinteistöissä.

Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan-, suntion tai muu vastaava tutkinto tai riittävä kokemus vastaavanlaisesta työstä. Odotamme hakijalta yhteistyökykyä, muutosvalmiutta ja halua itsensä ja työyhteisönsä kehittämiseen.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukaisesti. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella.

Työsuhde alkaa 3.8.2020 (mahdollisuus myös sopia aloituspäivästä). Tehtävän täytössä sovelletaan kuuden kuukauden (6kk) koeaikaa. Ennen työn vastaanottamista on työhön valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Lisätietoja antaa ylivahtimestari Mia Itälä p. 0406724409 mia-marika.itala@evl.fi

Hakemukset tehtävään jätetään sähköisesti KirkkoHR -rekrytointijärjestelmän kautta 6.6.2020 15.00 mennessä osoitteessa https://evl.fi/tietoa-kirkosta/toissa-kirkossa/avoimet-tyopaikat.