(Poistunut julkaisusta)

Vaatimusmäärittelijä
LVI-Dahl Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme nyt vaatimusmäärittelijää Vantaalle

Sinulle tarjolla olevat saappaat

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä oman talon IT-tiimiin yli 500 työntekijän ja 30 toimipisteen organisaatiossamme. Työsarkanasi tulee olemaan vaatimusmäärittelyjen tekeminen vaihtelevissa IT-projekteissamme. Käännät liiketoiminnan tahtotilan sujuvasti IT:n kielelle, ja työskenteletkin tiiviissä yhteistyössä sekä IT:n kollegojen että liiketoimintojemme asiantuntijoiden kanssa. Toimit myös IT:n edustajana erilaisissa kehittämisprojekteissa, ja mielellämme näkisimme sinut myös esimerkiksi osaprojektin vetäjän roolissa.

What's in it for you?

Vaatimusmäärittelijän rooli on meillä monipuolinen: pääset osallistumaan erilaisiin projekteihin ja halutessasi saat jättää kädenjälkesi myös koko projektitoimintamme kehittämiseen. Kautta talon meillä vallitsevat matala hierarkia ja avoin kulttuuri, jotka antavat tilaa myös uuden kehittämiselle. Kattava työterveyshuolto, toimivat työvälineet ja etätyöt ovat meillä arkipäivää, ja tarjoamme myös halutessasi mahdollisuuden autoetuun. Ja jos juuri meidän talomme tai toimialamme eivät ole sinulle ennestään tuttuja, saat tietysti myös kattavan perehdytyksen.

Mitä toivomme sinulta?

  • Paloa toimia roolissa, jossa IT ja liiketoiminta ovat molemmat tärkeitä sisäisiä asiakkaitasi
  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta vaatimusmäärittelyjen tekemisestä - voit toki olla myös reilusti kokeneempi
  • Kokemusta projektityöskentelystä ja siihen liittyvistä menetelmistä
  • Suureksi eduksi on mahdollinen aiempi kokemuksesi tukkukaupan toimialalta

Kiinnostuitko?

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Barona IT:n kanssa. Jätä hakemuksesi CV:n kera Baronan rekrytointijärjestelmään 18.2. mennessä.

Haluatko sparrailla siitä, voisiko juuri tämä olla seuraava sopiva haaste urallasi? Ota rohkeasti yhteys Barona IT:n rekrytointikonsultti Joel Kinnuseen puhelimitse 050 506 0096 tai joel.kinnunen@barona.fi, niin jutellaan lisää!