(Poistunut julkaisusta)

Vaatetusalan myyjä Turkuun
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Etsimme kasvavalle vaatetusalan asiakasyrityksellemme palveluorientoinutta myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sesonkiluonteisena syyskuun puolivälissä ja jatkuu joulukuuhun, ja on mahdollista, että työsuhde jatkuu vuodenvaihteen jälkeen. Viikoittaiset työtunnit voidaan sovitella joustavasti sinun aikataulusi mukaisesti.

Työssäsi kaiken a ja o on laadukkaan palvelukokonaisuuden rakentaminen asiakkaalle, joka etsii vaatteita elämänsä tärkeimpiin juhlahetkiin. Työpäiväsi koostuukin sovitustilaisuuksista, asiantuntevasta ja laadukkaasta asiakaspalvelusta sekä myyntityöstä. Hyvän asiakaspalvelukokemuksen luomisen lisäksi huolehdit työpäiväsi aikana siitä, että myymälän puolella on riittävästi ja houkuttelevasti tuotteita esillä sekä pidät sähköistä ajanvarausjärjestelmää ajan tasalla. Työhön voi sisältyä myös asiakaspalvelutyöskentelyä ja sovituksia ympäri Suomen, joten sinulta löytyy matkustusvalmiutta ja ajokortti.

Etsinnässämme on henkilö, jolla on mainiot organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä kiinnostusta vaatealaan. Koulutustaustaasi tärkeämpää on se, että otat asiakaspalvelutilanteen rohkeasti haltuusi, innostut uuden omaksumisesta ja kykenet huolehtimaan itsenäisin ottein myymälästä. Sinulla on silmää yksityiskohdille ja ymmärrät niin vaatteiden laadun kuin hyvän istuvuuden merkityksen vakuuttavan ja asiantuntevan asiakaspalvelukokemuksen luomiseksi. Eduksesi lasketaan materiaalitietämys sekä sujuvat suulliset ja kirjalliset taidot englannin kielessä. Ruotsin kielen hallitsemisesta on myös hyötyä tehtävässä.

Pienessä organisaatiossa roolisi on monipuolinen, ja omien kiinnostuksenkohteidesi mukaisesti pääset kehittämään osaamistasi edelleen. Tehtävässä pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystä ja rentoa työporukkaa, jossa työtä tehdään todella hyvässä hengessä. Palkkauksessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta. Työpaikka sijaitsee Turun keskustan liepeillä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetäthän meille ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Hakuaika on 2.8.2020 asti, mutta käymme haastatteluja sopivien henkilöiden löytämiseksi jo nyt. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527 (maarit.jolla@adecco.fi).