Vaatesuunnittelija
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Etsimme nyt rohkeaa ja ennakkoluulotonta vaatesuunnittelijaa osaksi seitsemän henkilön dynaamista Case Support -tiimiämme. Tiimi on osa Suomen tukiorganisaatiota, jossa työskentelee noin 80 henkilöä. Finland Business Support Teamin tehtävänä on tukea Suomen asiakasrajapintaa kaikkien Lindström-palveluiden osalta ja siten osaltaan varmistaa erinomainen asiakaskokemus. Vaatesuunnittelijana toimit tiimissä yhteistyössä projektipäällikön kanssa. Teemme tiivistä yhteistyötä useiden sisäisten ja ulkoisten organisaatioiden, kuten myynnin, hankinnan sekä globaalin tuotekehityksen kanssa. 

Vaatesuunnittelijan keskeisimpiä työtehtäviä ovat asiakaskohtaisten työvaatemallisto- ja tuoteratkaisujen suunnittelu sekä myynnillisten työvaatepresentaatioiden tekeminen asiakaskohtaamisiin. Trendien seuraaminen ja materiaalituntemus ovat myös tärkeä osa työnkuvaasi. Lisäksi ylläpidät tietoja järjestelmissä (mm. CRM, PLM, Powered) ja huolehdit arkistoinneista. Vaatesuunnittelijan päivittäiseen työhön kuuluu lisäksi teknisten työohjeiden tekeminen, tuotannon ohjeistaminen, kaavoitus sekä näytteiden tilaaminen ja kommentoiminen.

Tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä menestymisen kannalta ovat aktiivinen ote tiimityöhön, kyky itsenäiseen projektien hallintaan, joustavuus sekä hyvä yhteistyö- ja paineensietokyky. 

Odotamme sinulta vahvaa vaatetusalan osaamista. Sinulla on vähintään vaatetusalan ylempi AMK-tutkinto tai vastaava sekä vähintään kahden vuoden työkokemus vaatetusalalta vastaavista työtehtävistä. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, Illustrator-ohjelmiston hallintaa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme muun vaatetusalan erityisosaamisen, kuten sertifioidut työvaatteet.

Toimipisteesi sijaitsee Lindströmin pääkonttorilla Helsingin Kalasatamassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävä on määräaikainen 31.8.2020 asti.

Jos olet tiimityöskentelijä ja haluat olla osa itsenäistä ja ammattitaitoista porukkaa, jossa töitä tehdään hyvässä hengessä aikatauluja kunnioittaen, laitathan hakemuksesi tulemaan! Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko? Jos haluat tietää tehtävästä lisää, Niina Kivinen vastaa mielellään kysymyksiisi. Niinan tavoitat puhelimitse 25.7. klo 13-14 numerosta 040 590 6767 tai sähköpostitse osoitteesta niina.kivinen@lindstromgroup.com. Lähetäthän hakemuksesi sähköisen hakulomakkeemme kautta viimeistään 26.7.2019.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281736
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Niina Kivinen, niina.kivinen@lindstromgroup.com, puh. 040 590 6767 (tavoitettavissa puhelimitse 25.7. klo 13-14)