(Poistunut julkaisusta)

Vaatemyyjä Helsinki-Vantaan lentokentälle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haetko uusia haasteita asiakaspalvelun parista? Oletko kiinnostunut myymälätyöskentelystä ja vaatealasta? Loistavaa, meillä on sinulle työpaikka!


Haemme nyt VAATEMYYJÄÄ puolen vuoden kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinki-Vantaan lentokentälle. Tehtävässä on mahdollisuus jatkoon.


Vaatemyyjän vastuisiin kuuluu myymälän asiakaspalvelu, virkapukusovitukset, kuormien purku, tilausten ja laskutusten teko, myymälän siisteyden ylläpito sekä muut myymälän juoksevat tehtävät. Työaika on arkisin 9-17.00. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Asiakkaita palvellaan sekä suomen- että englanninkielellä, joten pärjääthän molemmilla kielillä asiakkaiden kanssa. Työnkuvaan kuuluu paljon virkapukusovituksia, joten tekstiilialan tuntemus- ja sovituskokemus katsotaan eduksesi. Tärkeintä tehtävässä menestymisessä on kuitenkin asiakaspalveluhenkisyys, oma-aloitteisuus sekä kiinnostus vaatealaa kohtaan. Tarvitset tehtävässä oman auton toimituksia varten. Sinulla tulisi olla myös nuhteeton tausta, sillä teemme valitulle suppean turvaselvityksen.


Tarjoamme sinulle mielekkään työn asiakaspalvelun parista. Asiakaspalvelutyössä jokainen päivä on erilainen, eikä aina tiedä mitä uusi päivä tuo tullessaan. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja mukavan tiimin tuen.


Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 24.1.2019.

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.