(Poistunut julkaisusta)

Vaakatyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt riveihimme

VAAKATYÖNTEKIJÄÄ

tarvittaessa työhön kutsuttavaan työsuhteeseen Uudenkaupungin yksikköömme. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden ohjausta ja neuvontaa, jätteiden vastaanottoa vaa'alla, turvallisuusohjeiden noudattamisesta huolehtimista sekä laskutusta ja muita tavallisia toimistotöitä.

Työtä tehdään kesälomakauden ruuhkahuippuina kokopäiväisesti ja kauden ulkopuolella keikkaluonteisesti 1-2 päivää viikossa. Pääasiassa työtä tehdään arkisin aamuvuoroissa klo 8-16:30 välillä, mutta tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työ edellyttää tekijältään omatoimista, aktiivista ja reipasta asennetta sekä ystävällistä ja jämäkkää asiakaspalveluotetta. Myös IT-taitojesi tulee olla ajan tasalla työssä apuna olevien järjestelmien käyttämiseen. Toivomme myös joustavuutta vaihteleviin työaikoihin. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Hae tehtävää pikaisesti alla olevan linkin kautta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.