(Poistunut julkaisusta)

Vaakatoimihenkilö
Lakeuden Ympäristöhuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Haemme Lakeuden ympäristöhuollolle asiakaspalvelutaitoista, sekä hyvät ATK-taidot omaavaa vaakatoimihenkilöä, pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme asiakasyrityksellemme vaakatoimihenkilöä, jonka työnkuvana ovat punnitukset, kuormien valvonta ja tarkastus, varastointi sekä kirjaukset järjestelmään.

Hakijalta odotamme hyviä ATK-taitoja, osaat käyttää yrityksen käytössä olevia järjestelmiä sekä sinulta löytyy motivaatiota myös taitojesi kasvattamiseen ja tarvittaessa uusien tietojärjestelmien opetteluun.

Hakijan tulee olla asiakaspalveluhenkinen. Osaat tarvittaessa opastaa asiakasta kuormien laadussa, etkä pelkää myöskään haastavia asiakastilanteita.

Asiakaspalvelutilanteissa tulet suomen kielen lisäksi tarvitsemaan jonkin verran englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi. Sinulla on varastoalan koulutus tai hyvää työkokemusta alalta. Olet nopea oppimaan uutta ja ennen kaikkea sinulla on halu oppia lisää materiaaleista ja kuormien tuntemuksesta.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi eri osa-alueilla ja kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi.

Työtä tehdään yhdessä vuorossa ja toiminta alueena on Ylistaron Teräsmäki, sekä Vaasan Mustasaari.

Työ on vakituinen, joka alkaa vuoden määräaikaisella sopimuksella Barona Oy:n kanssa. Määräaikaisuuden jälkeen työsopimus solmitaan Lakeuden Ympäristöhuolto Oy:n kanssa.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Joni Salmi puh. 050 441 2139 arkisin klo 8-16