(Poistunut julkaisusta)

Vaakaoperaattori/kesätyö, Kiertokapula Oy (Hämeenlinna)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020


Kiertokapula Oy on 13 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, jolla on 25-vuotinen historia jätehuollon vastuullisena toimijana ja kehittäjänä. Tuotamme kuntalaisten jätehuoltopalvelut tehokkaasti ja vastuullisesti. Edistämme kiertotaloutta vastuullisilla ympäristöteoilla yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita ensisijaisesti omistajakunnillemme, mutta meiltä löytyy myös räätälöityjä ja kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja teollisuuden ja kaupan tarpeisiin. Meidät tunnetaan edelläkävijänä. Yhdessä kumppaneidemme kanssa olemme olleet ensimmäisinä hyödyntämässä yhdyskuntajätettä energiana ja biojätettä raaka-aineena prosesseissa, jotka tuottavat bioetanolia. 

Toimintamme kulmakiviä ovat tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö sekä osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli noin 28 miljoonaa euroa. Edistämme kiertotaloutta 90 työntekijän voimin. 

Lue meistä lisää: www.kiertokapula.fi


Haussa nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä

VAAKAOPERAATTOREITA (kesätyö)

Karanojan jätteidenkäsittelyalueelle Hämeenlinnaan. Huomioithan, että jätteidenkäsittelyalueille ei ole toimivia julkisia kulkuyhteyksiä.


Työtehtäväsi koostuvat asiakkaiden kuormien punnitsemisesta, siirtoasiakirjojen käsittelystä, sekä päivittäisestä kassakirjanpidosta. Lisäksi tulet vastaamaan rahastuksesta, asiakkaiden opastamisesta sekä avustamisesta. 

Odotamme sinulta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta, sillä työ pitää sisällään paljon vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Lisäksi työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavaa asennetta ja alalle soveltuvaa koulutusta. B-kortti ja oma auto ovat välttämättömiä liikkumiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen työn, jossa päivät eivät toista toisiaan. Me Kiertokapulalla välitämme työntekijöistämme ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut, kattavan perehdytyksen sekä kiinnostavan ja kehittävän työyhteisön.

Etsimme kahta työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Toinen työntekijä työskentelisi 1.6. – 14.8.2020 sekä toinen 8.6-21.8.2020. Kyseessä on kokoaikainen arkityö ja työvuorot sijoittuvat klo 6:45-19:15 välille.

Tartu tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi!


Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consultingilla Elisa Häkli arkisin (klo. 8-16)  numerossa 044 740 4502 tai elisa.hakli@alenconsulting.fi


Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=413 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.