(Poistunut julkaisusta)

Vaakaoperaattori Jätekukko Oy:lle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Haemme Jätekukko Oy:lle asiakaspalveluhenkistä vaakaoperaattoria vakituiseen työsuhteeseen

 

Jätekukko Oy on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Toimialue kattaa 16 kuntaa ja alueella on 215 000 asukasta. Kuopion jätekeskus sijaitsee n. 15 km Kuopion keskustasta, osoitteessa Kaatopaikantie 316, 70800 Kuopio.

 

Vaakaoperaattorin työhön kuuluu Kuopion jätekeskuksen asiakaspalvelu, jätemateriaalin vastaanotto ja punnitseminen, asiakastietohallinto, raportointi ja laadun valvonta.

 

Haemme tehtävään reipasta tiimipelaajaa, joka omaa paljon asiakaspalveluasennetta, tarkkuutta ja kykyä omaksua uudetkin tietojärjestelmät. Ympäristöalan opinnot ovat tässä tehtävässä eduksi, samoin alan tuntemus. Eniten kuitenkin arvostamme oikeaa asennetta ja motivaatiota työntekoon.

 

Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.1.2020. Työaika tässä tehtävässä on 38,75 tuntia / viikko ja työ on kaksivuorotyötä välillä klo 7-18 maanantaista perjantaihin. Työtä tehdään kolmen hengen tiimissä ja se sisältää sekä ulko- että sisätyötä. Työvaatetus tulee Jätekukko Oy:ltä, mutta kulkeminen jätekeskukselle on järjestettävä itse. Julkinen liikenne ei kulje perille saakka.

 

Työsuhde solmitaan suoraan Jätekukko Oy:n kanssa. Jätekukko Oy tarjoaa työntekijöille hyvät työsuhde-edut.

Hakuaika on 22.10.-6.11.2019, puhelinhaastatteluja suoritamme jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus oheisen linkin kautta!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.