(Poistunut julkaisusta)

UXUI (Kesätyöntekijä)
Veikkaus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Veikkauksen Pelit, laitteet ja julkaisualustat -yksikkö tekee ja tuottaa laitteita, sekä rahapelejä peliautomaatteihin ja Nettikasinolle. Peliautomaatteihin, peleihin ja palvelukonsepteihimme pääset tutustumaan helposti käymällä lähimmässä Pelaamossa tai lähikaupassasi. Veikkaus operoi ympäri Suomea noin 24 000 peliautomaatilla, joilla pelataan päivittäin miljoonia pelikierroksia.  Kuponkipelejä, kuten Lottoa, Kenoa ja Pitkävetoja myydään Veikkauksen myyntilaitteilla lähes 4 000 kaupassa, kioskissa, huoltoasemalla ja muussa paikassa. Suurin osa peliautomaateista on Veikkauksen oman tuotekehityksen tulosta.

Työn kuvaus:

Veikkauksen UXUI-tiimi hakee kesätyöntekijää

ajanjaksolle 4.6.-31.8.2018

 

Työtehtävinä ovat esimerkiksi:

- Kevyttä layout-suunnittelua esimerkiksi myyntipäätteisiin.

- Käyttäjätesteissä ja niiden valmisteluissa avustaminen, joihin liittyy tehtäviä asiakasrekrytoinnista testipäiviin osallistumiseen saakka.

Työskentely tapahtuu osana muuta tiimiä.

Työ soveltuu:

Työtehtävät sopivat mainiosti esimerkiksi reippaalle, kuvankäsittelyä tuntevalle opiskelijalle, jolla on kiinnostusta käyttäjäkokemuksen suunnitteluun (UX) liittyvistä työtehtävistä. Työ on määräaikainen ja edellyttää työskentelyä Veikkauksen pääkonttorilla, Pohjois-Haagassa Helsingissä.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 01.04.2018 mennessä alla olevan hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Markus Viitasalo markus.viitasalo@veikkaus.fi