(Poistunut julkaisusta)

UX/UI Designer
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Oletko innokas käyttöliittymien ja -kokemusten kehittäjä, jolla on visuaalista silmää ja käyttäjälähtöinen asenne? Innostutko ratkaisemaan haasteita yhdessä asiakkaiden kanssa ja tekemään työtä asiantuntevassa tiimissä? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme UX /UI Designeria Helsingin toimipisteeseemme.

Haemme käyttöliittymien ja käytettävyyden ammattilaista toteuttamaan ensiluokkaisia käyttäjäkokemuksia Granlund Manager ja Granlund Designer -ohjelmistotuotteisiimme. Mikäli ymmärrät hyvän käytettävyyden perustan ja osaat muotoilla ominaisuusvaatimuksista sulavaa käyttäjäkokemusta, saatat olla etsimämme osaaja.

Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Meillä pääset mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin muun muassa terveydenhuollon, kaupan ja koulutuksen sektoreilla. Asiantuntijamme työskentelevät kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa korostaen kiinteistöjen ja tilojen käyttäjien hyvinvointia.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy jotain seuraavista:

  • soveltuvaa koulutusta, osaamista ja näyttöä joltain seuraavista osa-alueista:
  • käytettävyys- ja käyttökokemussuunnittelu
  • käyttöliittymien suunnittelu ja toteutus
  • graafinen suunnittelu (ikonit, graafiset elementit jne.)
  • viimeisimpien web-kehitystekniikoiden ja teknologioiden tuntemusta: HTML(5) / CSS(3) / LESS / jQuery / Typescript / Kendo UI
  • ymmärrystä ja osaamista responsiivisista käyttöliittymistä ja eri selainympäristöjen asettamista vaatimuksista käyttökokemukselle ja ulkoasulle
  • visuaalisen suunnittelun työkalujen tuntemusta (esim. Photoshop, Illustrator)
  • MS Visual Studio, C#, ASP.NET MVC osaaminen katsotaan eduksi
  • sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa

Työvuosien määrällä ei ole merkitystä, voit olla joko vastavalmistunut käytettävyyden tuleva lupaus tai jo useita vuosia kokemusta kerryttänyt ammattilainen. Toivomme sinun olevan sosiaalinen, oma-aloitteinen, ja todellinen tiimipelaaja. Tarjoamme kokemuksesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan räätälöityä tehtävänkuvaa konseptisuunnittelusta käyttöliittymien toteutukseen. 

Tehtävässä pääset käyttämään luovuuttasi ja kehittämään omaa osaamistasi. Työskentelet noin 20 hengen ohjelmistokehitystiimin kanssa pääkonttorillamme Helsingissä.  Tarjoamme työntekijöillemme innostavan työympäristön, ajantasaiset työvälineet, hyvät kehittymismahdollisuudet ja ennen kaikkea mukavat työkaverit.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/rekry keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Jos sinulla on portfolio, niin liitäthän sen mukaan hakemukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ohjelmistoliiketoiminnan tuotejohtaja Kimmo Mattila, p. 050 486 0421 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi