(Poistunut julkaisusta)

UX Designer
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Oletko sinä etsimämme uusi työkaveri palvelumuotoilun ja konsultoinnin tiimiimme? Tule kanssamme kehittämään toimivaa digiarkea!

UX DESIGNER 

Olet hiljattain valmistunut suunnittelijanalku tai jo pidemmälle työelämässä ehtinyt käyttöliittymäsuunnittelun asiantuntija. Hallitset käyttäjälähtöisen suunnittelun, konseptointityöpajat ja rautalangat, ja olet ehkä kerännyt kokemusta myös prototypoinnista ja käyttäjätutkimuksista. Haluat ymmärtää palvelusi käyttäjiä ja taivutat monimutkaisetkin kokonaisuudet helppokäyttöiseen ja ymmärrettävään muotoon.

Meillä toimit käyttökokemussuunnittelijana projekteissa, joissa kehitetään ja luodaan uusia sähköisen asioinnin ja mobiili- ja verkkopalveluiden konsepteja. Työnkuvasimuokkautuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, mutta päätehtäviisi kuuluvat käyttöliittymäkonseptointi ja -suunnittelu sekä ketterä iteratiivinen suunnittelu. Lisäksi työhösi voi kuulua käyttäjätutkimuksen ja käytettävyyden arvioinnin tai käyttöliittymäprototypoinnin tehtäviä. Työskentelet usein osana ketterää toteutustiimiä varmistaen käyttöliittymän ja käyttökokemuksen laadukkaan toteutuksen projektin alusta loppuun saakka.

Sinulla on aktiivinen ote asiakaskokemuksen kehittämiseen ja aitoa kiinnostusta digitaalisten palvelujen toimialaan ja palvelumuotoiluun. Olet oma-aloitteinen ja haluat kehittyä käyttökokemussuunnittelijana ja palvelumuotoilijana. Innostut haasteista, sytyt yksityiskohdista, ja jaksat viedä suunnitelmat pitkäjänteisesti loppuun saakka.

Tarjoamme sinulle paikan omasta mielestämme Suomen mukavimmassa työpaikassa ja tiimissä. Saat kilpailukykyisen palkan sekä kokeneet, osaavat ja huumorintajuiset työkaverit. Pääset sopivasti haastaviin tehtäviin ja antamaan kädenjälkesi Suomen merkittävimpiin digitaalisiin palveluihin. Arjessamme panostamme henkilöstön kehittymiseen ja ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Työskentelet pääkaupunkiseudulla keskustan tai Pitäjänmäen toimipiteissämme tai asiakkaittemme tiloissa.

Hae heti tai viimeistään 31.1.2020 mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, vastaa Tony Virtanen niihin mielellään joko numerosta 040 772 4022 tai sähköpostitse tony.virtanen (at) digia.com. Liitäthän hakemukseesi myös mahdollisen työnäyteportfoliosi.