(Poistunut julkaisusta)

UX Designer
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Haluatko vaikuttaa yli miljoonan suomalaisen elämään? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista. Haemme nimittäin UX Designeria työkaveriksemme Vaasaan. Tehtävä on määräaikainen.

Visma Enterprise Oy on ohjelmistotalo, joka on erikoistunut kouluhallintoon, matka- ja kuluhallintaan, työvoiman- ja työajanhallintaan sekä henkilöstönhallintaan rekrytoinnista alkaen. Ohjelmistojamme ovat muun muassa Wilma, M2, Tiima, Numeron, EasyCruit ja Saima.

Nyt sinulla on loistotilaisuus vaikuttaa omalla osaamisellasi tunnettujen kouluhallinnon tuotteiden kehittämiseen. Tehtävässä tärkein vastuualueesi on suunnitella ja kehittää yhdessä tiimisi kanssa tunnettua kouluhallinnon Wilma-palvelua.

Haluatko tulla mukaan? Osut hyvin toiveisiimme, jos sinulla on kokemusta ja intohimoa seuraaviin:

Käyttöliittymäsuunnittelu

Graafinen suunnittelu

Prototyypit

Käytettävyystestaus


Lisäksi arvostamme kokemusta näistä:

Modernien pilvipalveluiden kehitys

Ketterät menetelmät / SCRUM

Adobe XD, Balsamiq


Meillä pääset mukaan tiimin, jossa vallitsee hurtin huumorin lisäksi vahva auttamisen kulttuuri.Lisäksi tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Vismassa antaa Product Development Manager Petri Kangasniemi. Tavoitat Petrin puhelimitse 044 7868580 tai sähköpostitse petri.kangasniemi@visma.com

Tehtävä on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus ajalla 1.12.2019-31.07.2020. Tehtävä täytetään 1.12.2019 alkaen sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 30.10.2019.