(Poistunut julkaisusta)

UX Designer
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019
Asiantuntija tekee vaativaa työtä lähes 2 000 tuntia vuodessa. Haluatko auttaa tekemään siitä helppoa, tehokasta ja hauskaa? Jos sytyt ajatuksesta, tule osaksi innovatiivista ja intohimoista Visma Severa -tiimiämme rakentamaan menestystarinaa Pohjoismaiden suosituimman projektinhallintaratkaisun parissa.

Mitä etsimme?

Etsimme henkilöä, joka pystyy hahmottamaan asiakkaiden tarpeita sekä uskaltaa haastaa itsensä luodessaan niihin toimivia ratkaisuja. Olet kiinnostunut käytettävyystutkimuksesta ja innostut ajatuksesta etsiä, haastatella ja tarkkailla testihenkilöitä. Pääset nopeasti kärryille monimutkaisistakin käyttötapauksista ja oivallat luontaisesti, miten rakentaa toimivia käyttöliittymiä. Tehtävään kuuluu olennaisesti myös hyvän käytettävyyden viimeistely graafisen suunnittelun keinoin, joten visuaalinen silmäsi on huippuluokkaa. Aikaisempi kokemus esimerkiksi verkkosivujen suunnittelusta on eduksi.

Jos olet kyllästynyt tekemään töitä deadline-puristuksessa, meillä saat mahdollisuuden pitkäjänteiseen suunnittelutyöhön, jossa saat tehdä hyvää jälkeä. Tukenasi Lappeenrannassa on paitsi n. 20-henkinen Severa-tiimi, myös muut Visma Solutionsin käytettävyysekspertit.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa ja työsuhde on vakituinen. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Product Line Manager Teemu Heimala, teemu.heimala@visma.com, puh. 050 344 6418.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.