(Poistunut julkaisusta)

UX Designer
Poolia Suomi Oy / Lamia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2018

Lamia

Lamia on johtava suomalainen digitaalisen kaupankäynnin ohjelmisto- ja konsulttiosaaja. Tavaramerkkimme on asiakaskeskeinen toiminta yhdistettynä vahvaan teknologiaosaamiseen. Keskitymme sekä palvelumuotoiluun että tekniseen toteutukseen, ja yhdistämme nämä vankkaan tietämykseen modernista verkkoliiketoiminnasta ja sen tuloksellisesta kehittämisestä dataan pohjautuen.

Esittely

Lamia on kehittänyt viime vuosien aikana menestyksekkäitä verkkokaupparatkaisuja asiakkaille, ja kasvu on ollut voimakasta. Kovan kasvun keskellä etsimme nyt UX Designeria täydentämään design-tiimiämme ja osallistumaan Suomen suurimpien yritysten verkkoliiketoiminnan kehittämiseen.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluvat mm.

- Suunnitteluprojekteista vastaaminen alusta loppuun yhdessä Visual UI Designerin kanssa
- Verkkopalveluiden käyttäjäkokemuksen suunnittelu
- Osallistavien design-työpajojen suunnittelu ja fasilitointi palvelumuotoilun menetelmiä hyödyntäen
- Analytiikkaan perustuva käyttöliittymäsuunnittelu
- Käytettävyystestauksien fasilitointi ja analysointi

Edellytykset

Tehtävässä menestymisen kannalta, toivoisimme että takanasi olisi aiempaa työkokemusta UX/UI suunnittelusta tai että portfoliosi puhuu puolestaan. Osaat ottaa asiakkaan liiketoimintatarpeet huomioon suunnittelukonseptia määritellessäsi ja sinulla on kokemusta projekteista, joissa suunniteltu käyttöliittymä viedään tuotantoon saakka. Arvostamme myös visuaalista näkemystä, koska pienemmissä projekteissa työtehtävät ulottuvat myös visuaaliseen suunnitteluun ja on tärkeää että osaat välittää visiosi muille sekä perustella suunnitteluratkaisujasi niin sisäisesti kuin asiakkaalle. Suunnitteluprosessimme on asiakaslähtöinen sekä osallistava ja meille on tärkeää, että olet ennen kaikkea kiinnostunut asiakkaan tarpeista. Tähän liittyen kokemus palvelumuotoilusta nähdään hyödyllisenä.

Meillä suunnittelija pääsee työskentelemään tiiviisti eri sidosryhmien kanssa, kuten toisten suunnittelijoiden, asiakkaiden, kehittäjien sekä projektipäälliköiden kanssa. Siksi mm. hyvät vuorovaikutus sekä tiimityöskentelytaidot ja englannin kielen taito ovat tärkeitä ominaisuuksia, kuten myös oma-aloitteisuus ja kyky niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin. Päästyäsi sisään työtapoihimme ja suunnitteluprosessiin tarjoamme sinulle mahdollisuuden ottaa osaa asiakasneuvotteluihin ja asiakaskonsultointiin oma-aloitteisesti ja itsenäisesti Käyttämiämme työkaluja ovat mm. Sketch, Invision ja Photoshop. Muita työssämme esiintyviä teknologiota ovat mm. CSS, HTML, Magento ja analytiikkatyökalut. Osaaminen näistä lasketaan eduksesi kuten myös aiempi kokemus e-commerce-suunnittelusta, työpajojen fasilitoinnista, digitaalisten palveluiden muotoilusta ja käyttäjätutkimuksesta.

Edut

Olemme täysin omavarainen, kotimainen, nuorekas, ketterä ja vahvassa kasvussa oleva Suomen johtava verkkokaupparatkaisuiden toimittaja. Toimintatapamme on joustava ilman turhaa byrokratiaa saati hierarkiaa ja meillä pääset aidosti vaikuttamaan sekä ottamaan roolia asiakasprojekteissamme oman osaamistasosi mukaan. Viihtyisät sekä modernit työtilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja tarjoamme sinulle laajan valikoiman nykyaikaisia työvälineitä, joista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat. Viihtyvyyttä tukevat myös joustavat työajat, kattava työterveyshuolto ja laaja-alainen sairasvakuutus sekä puhelin -ja lounasetu. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja ja kannustimia, joilla palkitsemme pitkäjänteisyydestä ja uskollisuudesta.

Tarjoamme myös vapaa-ajan etuja harrastustesi mukaisesti ja järjestämme säännöllisesti rentoja mutta vapaavalintaisia tapahtumia. Tämän kaiken lisäksi, tarjoamme sinulle urakehityspolun johon pystyt omalla toiminnallasi ja tekemiselläsi vaikuttamaan sekä paikan intohimoisessa ja osaavassa tiimissä, vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Suomen suurimpien yritysten verkkoliiketoimintaa.

Lisätiedot

Miltä kuulostaa...?

Mikäli hyvältä, käy lukemassa lisää meistä ja asiakasreferensseistämme verkkosivuiltamme https://lamia.fi/ tai ota rohkeasti yhteyttä rekrytoinneista vastaavaan Jarmoon, puh. +358 50 569 6043 /careers@lamia.fi lisätietoja varten.

Ja huomaathan, että sinun ei tarvitse olla huippu kaikessa edellä mainitussa vaan tarkennamme työnkuvaa, kun hyviä tekijöitä löytyy! Lähetäthän hakemuksesi, portfolion ja CV:n osoitteeseen careers@lamia.fi

Hakuohjeet

Hakemuksesi, CV:n ja portfoliosi voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi