(Poistunut julkaisusta)

UX Designer (kesätyö)
Accountor Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2018

Haluatko kehittyä ohjelmistoalan ja UX/UI-suunnittelun ammattilaisena? Tule mukaan luomaan sähköisen taloushallinnon tulevaisuutta osana Design tiimiämme! Etsimme kesätyöntekijää Accountor Finagon tuotekehitykseen.

Taloushallintoala käy läpi radikaalia muutosta, jossa tekoäly ja koneoppiminen tulevat hoitamaan perinteiset rutiinitehtävät. Alan ammattilaisten rooli muokkautuu asiakkaidensa liiketoimintaa tukeviksi neuvonantajiksi. Sähköisten järjestelmien ihmiskeskeisellä suunnittelulla ja keskustelevilla käyttöliittymillä on olennainen rooli tämän tulevaisuudenkuvan määrittelyssä.

UX Designer (kesätyö)

Työssäsi pääset osaksi käyttäjälähtöistä tuotekehitystä. Olet mukana muun muassa käyttäjätutkimusten tekemisessä, käyttöliittymän suunnittelussa, prototypoinnissa ja käyttäjätestauksessa. Odotamme sinun tuovan myös uusia ideoita käyttöliittymäsuunnitteluumme.

Työskentelet osana kehitystiimiämme muiden testaajien, devaajien, designereiden ja taloushallinnon asiantuntijoiden kanssa, ja ketterän kehityksen Scrum-malli tulee arjessasi tutuksi.

Odotamme sinulta

  • Näyttöä käytettävyyden ja käyttöliittymäsuunnittelun parista suoritettuina kursseina, työkokemuksena ja/tai harrastuneisuutena
  • Silmää käyttäjälle toimivan ja visuaalisesti miellyttävän käyttöliittymän suunnitteluun
  • Sujuvaa suomen ja englannin osaamista
  • Piirustustaitoa ja kykyä esittää suunnitelmat paperiprotoilla
  • Sujuvaa kirjallista viestintää ja kommunikointitaitoja

Plussaa ovat

  • Yritysten taloushallinnon tuntemus
  • Web-pohjaisten ohjelmistojen tuntemus
  • Aiempi toimistotyökokemus

Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä oma-aloitteisesti, ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi sekä kysyt askarruttavista asioista mielelläsi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä. Ongelman ratkaisu ja uuden oppiminen innostavat sinua ja tartut rohkeasti uusiin haasteisiin.

Kiinnostuitko? Jätä videohakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 20.1.2019. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan viimeistään kesäkuussa ja on kokoaikainen. Monet kesätyöntekijämme ovat myös jatkaneet meillä työskentelyä osa-aikaisena opintojen ohella.

Toimistomme sijaitsee Espoon Keilarannassa.

Miksi hakea meille töihin?

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat kasvumme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, erittäin kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.