(Poistunut julkaisusta)

Uutispäällikkö
Aller Media Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Seiska etsii kokenutta uutispäällikköä osaavaan tiimiinsä!

Suomen suurin viihdemedia Seiska etsii julkkismaailman tuntevaa uutispäällikköä ohjaamaan ja johtamaan toimituksemme työtä printissä ja verkossa.

Etsimämme uutispäällikkö vastaa päivittäisen uutistyön organisoinnista, pitkän tähtäimen sisältöjen suunnittelusta sekä verkon ja printin vuorovaikutuksen lisäämisestä.

Uutispäällikkö vastaa myös sisällön suunnittelusta printtiin ja verkkoon aikatauluttamalla, ideoimalla ja tehtäviä jakamalla.

Seiskaan sopivalla uutispäälliköllä on aikaisempaa kokemusta ja osaamista viihdeuutisoinnista sekä uutistyön johtamisesta hektisessä ja vauhdikkaassa toimituksessa.

Esimiestaidot ovat tehtävässä tärkeässä roolissa. Odotamme myös valmiutta tehdä vuoro- ja viikonlopputyötä sekä osallistumista juttutuotantoon kirjoittavana uutispäällikkönä.

Tavoitteesi uutispäällikkönä

Uutispäällikön vastuulla on nopea ja seiskamainen reagointi kuumimpiin kotimaisiin julkkisaiheisiin ja -uutisiin printissä ja verkossa.

Keskeinen tavoitteesi on huolehtia siitä, että Seiska on jatkuvasti muita edellä viihdeuutiskisassa.

Isossa kuvassa tavoitteesi on kovien uutisten myötä kasvattaa lukijamääriä ja Seiskan asemaa tärkeimpien julkkisuutisten lähteenä.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääsee mukaan kehittämään ainutlaatuista, monikanavaista viihdemediaa ja luomaan uutta. Olemme muokkaamassa ja luomassa uutta modernia toimituskulttuuria, ja uutispäälliköllä on tässä myös oma roolinsa. Olemme muutostyössä vielä matkamme alussa.

Saat tueksesi myös totta kai kannustavan ja vastuuta antavan esimiehen sekä palautetta antavan tiimin. Meillä voit kehittää osaamistasi jatkuvasti. 

Allerilaisena saat monipuoliset henkilöstöedut. Etuihimme kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, lounasetu, urheiluraha, viikoittainen TFW-treeni työkaverien kanssa ja aktiivinen työyhteisön virkistystoiminta. Modernit, työtä tukevat ja loistavaa palautetta työntekijöiltämme saaneet toimistotilamme sijaitsevat Sörnäisissä. Olemme myös mukana WWF:n Green Office -ohjelmassa ja tavoitteemme on toimia mahdollisimman ympäristöystävällisesti arjessa. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja kehittämiseen jatkuvasti. 

Hakuaika tehtävään päättyy 17.11. Aloitamme hakemusten läpikäymisen välittömästi emmekä aio aikailla päätöksen teon kanssa, kun sopiva henkilö löytyy! Älä aikaile sinäkään, vaan vakuuta meidät välittömästi!

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava päätoimittaja Sami Hernesaho sähköpostilla (sami.hernesaho@aller.com).