(Poistunut julkaisusta)

Uusiin tehtäviin TalentGaten kautta!
TalentGate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018

Sinä korkeakoulutettu työnhakija! 

Vuosittain yli 200 korkeakoulutettua & kokenutta työnhakijaa kouluttautuu ja suuntaa uuteen työpaikkaan TalentGaten F.E.C-koulutusten kautta. TalentGaten toteuttaa F.E.C-koulutuksia (F.E.C = Further Educated with Companies) yhteistyössä ELY-keskusten ja työhallinnon kanssa. Tavoitteena on edistää yritysten ja potentiaalisten työnhakijoiden kohtaamista & rekrytointeja sekä työnhakijoiden osaamisen kehittymistä ajankohtaisista teemoista.

Mikäli tavoitteenasi on työnhaun osalta esimerkiksi alanvaihto tai tehtävätason vaihto ja koet että haluat päivittää & kehittää osaamistasi, tarjoaa TalentGaten F.E.C-koulutus sekä käytännön koulutusta että perehtymistä ja työskentelyä potentiaalisen tulevan työnantajan tehtävissä.

Tyypillinen hakijamme on korkeakoulutettu ja usein jo pidempään työelämässä toiminut toimihenkilö-, asiantuntija- tai päällikkötason työnhakija. Hakijoina on myös työuransa alkuvaiheessa olevia, tutkintoaan vastaavaa työpaikkaa hakevia.

Vaihtoehtoinen kanava uuden työn löytämiseen

TalentGaten F.E.C-koulutus voi tuoda mahdollisuuden päästä yritykseen, joka ei nykyisen osaamisesi perusteella sinua valitsisi - saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi TalentGaten koulutusjaksoilla ja osoittaa oppimaasi ja soveltuvuuttasi yrityksessä käytännön tekemisen kautta.TalentGaten asiakasyritykset edustavat kasvavia yrityksiä eri toimialoilta pienistä suuriin.

TalentGaten F.E.C-koulutus on n. 6 kuukauden mittainen (120 arkipäivää), josta TalentGaten tuottaman laadukkaan asiantuntijakoulutuksen osuus on noin 20 päivää ja yrityksessä tapahtuvan toimimisen osuus n. 100 päivää. 

Loppusyksystä haemme erityisesti kansainvälisiin sekä projektinhallintapainotteisiin tehtäviin tähtääviä työnhakijoita asiakasyrityksillemme.

Kuinka toimit?

1. Katso ajankohtaiset haussa olevat F.E.C-koulutuksemme osoitteessa www.talentgate.fi ja valitse sinun koulutustarpeisiisi soveltuvin koulutus, huomioi myös F.E.C-kohtaiset hakuvaatimukset. 

2. Tee virallinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi (Linkki "haussa oleva työvoimakoulutus", hakusanaksi "TalentGate".  Huom. osassa koulutuksissa haku tapahtuu ensin TalentGateen - katso koulutuskohtaiset hakuohjeet!

3. Sinulle sopivaa yrityspaikkaa kartoitetaan TalentGaten toimesta - myös omat ideasi voidaan tässä hyödyntää!

Lisätietoa

Kysy ajankohtaisista F.E.C-koulutuksistamme - soita asiakaspalveluumme 010 231 6922 tai tule keskustelemaan chat-palveluumme osoitteeseen www.talentgate.fi

Huomioi, että hakeminen TalentGaten F.E.C-koulutukseen ei rajaa muuta työnhakuasi - hakemalla lisäät mahdollisuuksiasi löytää juuri Sinulle sopiva työpaikka!