(Poistunut julkaisusta)

Uusiin tehtäviin TalentGaten F.E.C-koulutuksella!
TalentGate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

Hyvä korkeakoulutettu kokenut tai vastavalmistunut työnhakija! 

Vuosittain noin 200 korkeakoulutettua & erityisesti kokenutta työnhakijaa kouluttautuu ja suuntaa uusiin tehtäviin TalentGaten F.E.C-koulutusten kautta. 

TalentGaten toteuttaa F.E.C-koulutuksia (F.E.C = Further Educated with Companies) yhteistyössä ELY-keskusten ja työhallinnon kanssa. Päätavoitteena on edistää yritysten ja työnhakijoiden kohtaamista & rekrytointeja sekä työnhakijoiden osaamisen kehittymistä ajankohtaisista teemoista.

Mikäli tavoitteenasi on työnhaun osalta esimerkiksi alanvaihto tai tehtävätason vaihto ja koet että haluat päivittää & kehittää osaamistasi, tarjoaa TalentGaten F.E.C-koulutus sekä käytännön koulutusta että perehtymistä ja työskentelyä potentiaalisen tulevan työnantajan tehtävissä.

Tyypillinen hakijamme on korkeakoulutettu ja usein jo pidempään työelämässä toiminut toimihenkilö-, asiantuntija- tai päällikkötason työnhakija.  

Syksyllä haemme ajankohtaisten F.E.C-koulutustemme kautta henkilöitä asiakasyrityksillemme erityisesti kansainvälisen liiketoiminnan sekä juridisten asiantuntijatehtävien pariin suuntaavia työnhakijoita.

Vaihtoehtoinen kanava uuden työn löytämiseen

Voit kauttamme saada mahdollisuuden päästä yritykseen, joka ei nykyisen osaamisesi perusteella sinua valitsisi - saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi TalentGaten koulutusjaksoilla ja osoittaa oppimaasi ja soveltuvuuttasi yrityksessä käytännön toiminnan kautta.

TalentGaten asiakasyritykset edustavat kasvavia yrityksiä eri toimialoilta, F.E.C-koulutus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kouluttaa itselleen uusi työntekijä työnhakijoiden joukosta. 

TalentGaten F.E.C-koulutus on n. 6 kuukauden mittainen (120 arkipäivää), josta TalentGaten tuottaman laadukkaan asiantuntijakoulutuksen osuus on noin n. 20 päivää ja yrityksessä tapahtuvan perehtymisen ja toimimisen osuus n. 100 päivää. 

Kuinka toimit?

1. Katso ajankohtaiset haussa olevat F.E.C-koulutuksemme osoitteessa www.talentgate.fi ja valitse sinun koulutustarpeisiisi soveltuvin koulutus, huomioi myös F.E.C-kohtaiset hakuvaatimukset. 

2. Tee virallinen hakemus haluamaasi koulutukseen osoitteessa www.te-palvelut.fi (Linkki "haussa oleva työvoimakoulutus", hakusanaksi "TalentGate". 

3. TE-toimiston käsiteltyä hakemuksesi otamme sinuun yhteyttä - mikäli sinut hyväksytään jatkoprosessiin, käynnistyy sopivan yrityskumppanin hakeminen välittömästi! 

Lisätietoa

Kysy ajankohtaisista F.E.C-koulutuksistamme - soita numeroon 010 231 6922 tai tule keskustelemaan chat-palveluumme osoitteeseen www.talentgate.fi 

Muista, että hakeminen F.E.C-koulutukseen ei rajaa muuta työnhakuasi!