(Poistunut julkaisusta)

Uusiin tehtäviin TalentGaten F.E.C-koulutuksella!
TalentGate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Hyvä korkeakoulutettu työnhakija! 

Vuosittain noin 200 korkeakoulutettua & kokenutta työnhakijaa kouluttautuu ja suuntaa uusiin tehtäviin TalentGaten F.E.C-koulutusten kautta. 

TalentGaten toteuttaa F.E.C-koulutuksia (F.E.C = Further Educated with Companies) yhteistyössä ELY-keskusten ja työvoimahallinnon kanssa. Päätavoitteena on edistää yritysten ja työnhakijoiden kohtaamista & rekrytointeja sekä työnhakijoiden osaamisen kehittymistä ajankohtaisista teemoista.

Mikäli Sinun tavoitteenasi on työnhaun osalta esimerkiksi alanvaihto tai tehtävätason vaihto ja koet että haluat päivittää & kehittää osaamistasi, tarjoaa TalentGaten F.E.C-koulutus sekä käytännön koulutusta että perehtymistä ja työskentelyä potentiaalisen tulevan työnantajan tehtävissä.

Tyypillinen hakijamme on korkeakoulutettu ja usein jo pidempään työelämässä toiminut toimihenkilö-, asiantuntija- tai päällikkötason työnhakija.  

Keväällä haemme ajankohtaisten F.E.C-koulutustemme kautta henkilöitä asiakasyrityksillemme erityisesti digimarkkinoinnin ja -työkalujen hyödyntämisen tehtäviin sekä IT-projekteihin ja -palvelukehitykseen - sekä Uudellamaalla että Pohjois-Pohjanmaalla.

Vaihtoehtoinen keino uuden työn löytämiseen

Voit tätä kautta saada mahdollisuuden päästä yritykseen, joka ei nykyisen osaamisesi perusteella sinua valitsisi - saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi TalentGaten koulutusjaksoilla ja osoittaa oppimaasi ja soveltuvuuttasi yrityksessä käytännön toiminnan kautta.

TalentGaten asiakasyritykset edustavat kasvavia yrityksiä eri toimialoilta, F.E.C-koulutus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kouluttaa itselleen uusi työntekijä työnhakijoiden joukosta. 

TalentGaten F.E.C-koulutus on n. 6 kuukauden mittainen (120 arkipäivää), josta TalentGaten tuottaman laadukkaan asiantuntijakoulutuksen osuus on noin 20-24 päivää ja yrityksessä tapahtuvan toimimisen osuus n. 100 päivää. 

Kuinka toimit?

1. Katso ajankohtaiset haussa olevat F.E.C-koulutuksemme osoitteessa www.talentgate.fi ja valitse sinun koulutustarpeisiisi soveltuvin koulutus, huomioi myös F.E.C-kohtaiset hakuvaatimukset. 

2. Tee virallinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi (Linkki "haussa oleva työvoimakoulutus", hakusanaksi "TalentGate". 

3. TE-toimiston käsiteltyä hakemuksesi otamme sinuun yhteyttä - mikäli sinut hyväksytään jatkoprosessiin, käynnistyy sopivan yrityskumppanin hakeminen välittömästi! 

Lisätietoa

Kysy ajankohtaisista F.E.C-koulutuksistamme - soita numeroon 010 231 6922 tai tule keskustelemaan chat-palveluumme osoitteeseen www.talentgate.fi 

Muista, että hakeminen F.E.C-koulutukseen ei rajaa muuta työnhakuasi!