Uusien markkinaehtoisten energiaratkaisujen edistäjä
Fingrid Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Etsitkö sähköistä oman alan kesäduunia? Meiltä löydät sen!

Fingridin Markkinainnovaatiot-yksikkö vastaa tulevaisuuden sähkömarkkinoihin liittyvistä tutkimus- ja kehitysprojekteista sekä joustomarkkinoihin ja älyverkkoihin liittyvistä kehitystehtävistä. Tavoitteenamme on edistää uusien energiateknologioiden entistä laajamittaisempaa, markkinaehtoista hyödyntämistä puhtaan sähköjärjestelmän mahdollistamiseksi.

Haemme Fingridin Markkinainnovaatiot-yksikköön Helsingin Käpylään

Uusien markkinaehtoisten energiaratkaisujen edistämisestä kiinnostunutta kesätyöntekijää

Meillä on käynnissä useita joustomarkkinoihin, älyverkkoihin ja sektori-integraatioon liittyviä projekteja ja selvityksiä, joihin pääset osallistumaan osana energistä ja innovatiivista asiantuntijatiimiämme. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti asiantuntijoidemme avustaminen eri projektien operatiivisissa tehtävissä sekä projekteihin liittyvissä selvityksissä. Voimme mahdollisesti myös tarjota sinulle osaamisesi ja kiinnostuksesi kohteet huomioiden vastuualueeltamme yksittäisiä erillisiä selvityskokonaisuuksia, joita voit edistää itsenäisesti asiantuntijoidemme tuella.

Tällaista kokemusta ja osaamista etsimme

  • kiinnostusta sähkömarkkinoiden kehittämiseen erityisesti uusien energiaratkaisuiden hyödyntämisen kannalta
  • halua ymmärtää, mikä älyverkko- ja joustomarkkinaratkaisujen edistämisen merkitys on puhtaan sähköenergiajärjestelmän ja energiamurroksen kannalta
  • tehtävään soveltuvia teknisiä yliopisto-opintoja, aiempaa työkokemusta alalta ei vaadita
  • kyky itseohjautuvaan työskentelyyn
  • sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Olet suosikkihakijamme, jos sinulla on

  • intoa ja paloa luoda uutta sekä tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa
  • näkemystä, kiinnostusta ja mahdollisesti myös kokemusta sähköverkkoliiketoiminnasta, menetelmäkehityksestä ja uusista energiateknologioista
  • oma-aloitteinen ja vastuullinen työskentelyote

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme kesätyöntekijöillemme työsuhde-etuna muun muassa joustavat työaikakäytännöt sekä lounas- ja virike-edun kesän aikana. Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus ja aktiivinen tiedon jakaminen. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Näiden ohella tarjoamme tilaisuuden päästä nauttimaan erinomaisesta työyhteisöstämme, jossa korostuvat sekä yhdessä tekeminen että hyvä asenne. Meillä pääset tekemään tutkitusti merkityksellistä työtä!

Hakemukset pyydämme toimittamaan 28.02.2021 mennessä osoitteessa www.fingrid.fi/kesaduuniin. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä opintorekisteriotteesi. Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja pyrimme järjestämään haastattelut maaliskuun puoliväliin mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Rauhala, puh. 030 395 5197.

 

Sähköistikö ilmoituksemme sinut? Hae meille nyt!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot