(Poistunut julkaisusta)

Uusia työkavereita Raide-Jokerille
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Etsimme uusia työkavereita Raide-Jokeri-projektille

Haemme Raide-Jokeri -joukkueeseemme jälleen uusia työntekijöitä. Iso projekti vaatii paljon tekijöitä ja monenlaista osaamista. Raide-Jokeri toteutetaan allianssimallilla, joten emme hae pelkkiä rakentajia.   

Raide-Jokerissa rakennamme raitiotien lisäksi paljon muutakin. Rakennamme myös kunnallistekniikkaa, siltoja ja katuja, sekä ajojohtoja, sähkönsyöttöasemia, liikennevaloja, katuvalaistusta ja tietoliikenneverkkoja.

Kaikki tämä vaatii myös erilaisia tukitoimintoja, kuten turvallisuus-, ympäristö- ja laatutoimintoja.Tuotannonsuunnittelu ja viestintäkin tulee hoitaa kunnialla.

Jos tunnistit edellä mainitusta listasta oman ydinosaamisesi, ja haluat mukaan isoon huippuprojektiin, saatat olla juuri etsimämme henkilö. 

Odotamme työtehtävääsi sopivaa koulutusta, avointa allianssihenkistä otetta uusiin työtehtäviin ja ryhmätyöskentelytaitoja. Aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – siis Raide-Jokeria, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä. Meille on tärkeintä, että olet hyvä tyyppi, sillä kukapa ei haluaisi työkaverikseen juuri kaltaistasi.

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi voi olla reitin varrella vaikkapa Otaniemessä, Leppävaarassa, Huopalahdessa, Oulunkylässä tai Itäkeskuksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Laura Nevalainen 040 754 5665 (laura.nevalainen@nrcgroup.fi) tai rakennuspäällikkö Jyrki Kataja 040 866 1790 (jyrki.kataja@nrcgroup.fi).

Haku alkaa 7.11.2019 ja haku on jatkuva.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Erityisosaaminen
  • Yhteistyökyky
  • Joukkuepelaaja
  • Hyvä tyyppi

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

www.raidejokeri.info


Puhelin: 040 754 5665 Sähköposti: laura.nevalainen@nrcgroup.fi Sijainti: Valimotie 1, Helsinki